Setari Cookie-uri

Dansatoarea lui Dorian Popa,mărturisiri despre relația cu artistul. A fost ea mărul discordiei dintre Dorian și Babs?

Cu cine a înselat-o Dorian Popa pe Babs?

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs) au luat o decizie care i-a surprins pe mulți: au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea celor doi artiști a fost inițial declarată a fi una pașnică, dar ulterior, declarațiile și acțiunile lor au stârnit multe controverse și speculații în mediul online.

Atunci când Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs) și-au anunțat separarea, aceștia au fost destul de reticenți în a oferi detalii despre motivele despărțirii lor. Într-un podcast recent, Dorian a mărturisit că a greșit în cadrul relației, alimentând astfel numeroase speculații în mediul online. Fanii săi au căutat un vinovat pentru despărțire, iar dansatoarea lui, Bianca, a fost acuzată că ar fi fost implicată în destrămarea relației celor doi.

Citește și:

În fața acestor acuzații, Bianca a ieșit în față și a negat vehement orice implicare romantică cu Dorian Popa, subliniind că relația lor este strict profesională. Dansatoarea a evidențiat că lucrează cu Dorian de mai bine de opt ani și că colaborarea lor este una profesională și solidă.

„Normal că nu răspund la aberații de genul ăsta, dar insiști… Când o să vă intre în cap că o relație profesională rămâne o relație strict profesională? Atât eu, cât și Cori, lucrăm cu Dorian de mai mult de opt ani, în ce filme sunteți? Vă place bârfa mai rău decât ciocolata! Eu n-am fost și nu o să fiu niciodată «beleaua» din viața nimănui, îmi ajunge ca sunt beleaua din viața mea”, a declarat Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa, pe rețelele sociale.

Citește și:

În ceea ce-l privește pe Dorian Popa, acesta a făcut declarații enigmatice în cadrul unui podcast, evitând să ofere un răspuns clar în ceea ce privește întrebarea dacă și-a înșelat fosta parteneră. Artistul a recunoscut că a greșit în cadrul relației, lăsând loc unor interpretări și speculații din partea fanilor săi.

„Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta. Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că, deși, atunci când o relație se termină, este, așa, ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă”, a declarat Dorian Popa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.