Setari Cookie-uri

Magdalena Chihaia s-a temut pentru viața ei,în urma amenințărilor primite: Dacă mă prinde în fața blocului, bagă cuțitul în mine

Magdalena Chihaia a făcut declarații șocante despre amenințările primite în urmă cu ceva timp. Iubita lui Dinu Maxer a recunoscut că i-a fost teamă pentru viața ei.

Magdalena Chihaia a devenit cunoscută publicului larg datorită prestației sale indraznete în emisiunea de divertisment iUmor. Totuși, celebritatea nu vine întotdeauna cu aspecte pozitive, iar pentru aceasta, notorietatea a adus și momente mai puțin plăcute, pe care le-ar dori să le uite. Bruneta a făcut furori pe scena iUmor, interpretând rolul unei măicuțe și încântând publicul cu glume îndrăznețe ce implicau religia și biserica. Cu toate acestea, prestigioasa prestație a adus cu sine nu doar laude, ci și un val de critici și amenințări cu moartea.

Într-un recent interviu, partenera lui Dinu Maxer a dezvăluit lupta sa cu reacțiile negative din mediul online. Magdalena Chihaia a mărturisit că a fost șocată de virulența mesajelor pe care le-a primit, chiar ajungând să se teamă pentru propria sa viață. Mesajele de ură au atins culmi alarmante, amenințându-i integritatea fizică sub pretextul unor glume aparent inofensive.

Citește și:

„În realitate, sunt multe răutăți, multe critici, mulți oameni răi. Am fost dublă finalistă la (n.r. o emisiune), iar după ce am prezentat numărul cu sora Magdalena am luat foarte mult hate, vorbe grele, de la foarte mulți care se dădeau creștini, însă doar cu vorba. Am primit inclusiv o amenințare cu moartea, că, dacă mă prinde în fața blocului, bagă cuțitul în mine, că am zis eu nu știu de ce, despre biserică", a dezvăluit iubita lui Dinu Maxer, pentru playtech.ro.

Fenomenul de critică acerbă nu se oprește aici pentru brunetă. Relația sa cu Dinu Maxer a fost subiect de dezbatere intensă în mediul online, aceasta fiind supusă unor critici nefondate și adesea superficiale.

„Iar de când sunt cu Dinu, mi-am luat la hate! Mi s-a reproșat ba că sunt prea naturală, că de ce nu sunt botoxată, că de ce nu-mi pun și eu silicoane. Sincer? Mă enervează nu critica, pe care o consider constructivă”, a adăugat dansatoarea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.