Setari Cookie-uri

Mihai Bendeac se luptă cu depresia de câțiva ani: Cred că am învățat să trăiesc cu ea

Mihai Bendeac se confruntă cu depresia de foarte mult timp și crede că nu se va vindeca vreodată de depresie, deoarece încă nu acceptă anumite experiențe din viața și crede că nu s-a vindecat, de fapt, ci doar a învățat să trăiască cu ea.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară, iar unul dintre cele mai mari și importante proiecte din care a făcut parte a fost iUmor. Din păcate pentru fanii lui, care o urmăreau emisiunea de la Antena 1doar de dragul lui, acesta și-a dat demisia și nici nu a mai fost atât de prezent în mediul online precum era înainte, iar admiratorii lui au fost curioși să afle cum mai este viața lui în ultima vreme

Nu mai este un secret pentru niciunul dintre admiratorii lui faptul că una dintre cele mai mari lupte pe care le-a dat vreodată actorul a fost cea pe care a avut-o și încă o are cu depresia. Mihai Bendeac nu a putut să o învingă, dar tot ce știe este cum să trăiască în fiecare zi cu aceasta și să nu se mai sperie, când apar anumite episoade care îi dau bătăi de cap și care ar speria pe oricine le-ar trăi.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.