Setari Cookie-uri

In ce tinute se poarta rochia maxi plisata

Rochia maxi plisata imi place in aceasi masura in care ma fascineaza rochiile si fustele midi plisate. Nu stiu sa o spun in termeni sofisticati, dar pliurile au acel ceva care transforma instant o tinuta, oferindu-i un aer elegant, boem si misteros. Am gasit in magazinele online modele de rochii maxi cu pliuri atat elegante, pentru evenimente precum nunta si balul bobocilor, cat si modele adecvate pentru petrecerile de la malul marii sau festivalurile in aer liber.

Se spune ca rochiile lungi nu sunt pentru femeile micute de statura, dar cui ii pasa cand te indragostesti iremediabil de un model pe care ajungi sa il visezi si noaptea?! Eu am doar 1.60 m si as arata senzational intr-o rochita scurta, sau cel putin asa am fost "mintita", insa nu pot sta departe de rochiile maxi si fustele midi. Mai ales de cand au revenit in tendinte pliurile.

Rochia maxi plisata si-a facut rapid loc in preferintele mele si nu doar ale mele, ci si ale bloggeritelor de fashion. Vad peste tot tinere care arata fabulos intr-o rochie lunga cu pliuri pe care au combinat-o cu jachete de piele sau din denim, palarii si pantofi casual.

Pana o sa iti faci timp sa cauti in marea de modele pe care magazinele online ni le pun la dispozitie, am selectat eu pentru tine doua modele de rochii maxi plisate pe care le poti purta la doua evenimente de la care nu prea ai cum sa lipsesti: nunta (iti place sau nu, vine o vreme cand nu mai poti refuza acest gen de invitatii) si festivalul sau plimbarea romantica de pe faleza marii.

Citește și:

Tinute elegante cu rochie maxi plisata

Rochia din imagine este modelul de rochie maxi plisata pe care poti conta atunci cand primesti invitatie la nunta celei mai bune prietene. Nuanta nude iti va crea imaginea de femeie dulce si inocenta, dar pasionala si increzatoare in propria persoana.

Nici nu se pune problema sa ai in picioare altceva decat o pereche de sandale finute. Le-am ales pe cele argintii pentru ca rochia este prevazuta la baza decolteului cu paiete argintii.

Rochie maxi plisata, trench coat si sandale cu toc

Rochie maxi plisata: 819 lei; Trenci roz: 309,99 lei; Sandale: 149,70 lei

Pentru ca uneori “ne mintim ca la meteo”, serile de vara sunt de foarte multe ori friguroase, iar cine nu vrea sa raceasca in toiul verii o sa aleaga sa poarte ceva pe deasupra rochiei atunci cand iese din restaurant ca sa ia o gura de aer. In cazul rochiei plisate, un trench coat lung este o alegere potrivita.

Citește și:

Rochie maxi plisata in combinatii retro

Ce vezi in imaginea de mai jos este, fara doar si poate, combinatia mea preferata. Si sunt sigura ca o sa iti placa si tie!

Nu am mers pana in prezent la niciun festival (stiu, rusine sa-mi fie!), insa daca as avea ocazia sa merg la marele festival Coachella, asta este outfit-ul pe care as alege sa il port. Rochia maxi plisata cu dantela este absolut superba. Perfecta! Perfecta pentru evenimentele in aer liber si pentru plimbarile romantice in parc sau pe malul marii.

Rochie maxi plisata, jacheta din denim, botine si palarie

Jacheta: 166,99 lei; Botine: 579,90 lei; Palarie: 159,90 lei; Rochie maxi: 319 lei

Se poarta cu sandale si botine fara toc. Palaria ii da un aer retro, la fel si o jacheta din denim cu aspect deteriorat sau cu aplicatii.


Desi la prima vedere ai crede ca e greu de combinat si ca reprezinta o piesa pretentioasa, fara prea multe optiuni in alegerea tinutelor, rochia maxi plisata poate fi vedeta oricarei garderobe si te poate scoate usor din anonimat. O poti integra in tinute de la elegant la casual si, mai ales, in outfituri retro, ireprosabile.

Citește și:

Ma gandesc doar la cat de frumos se poate juca vantul de primavara in faldurile unei astfel de rochii maxi.

Sursa Foto Front Page: Cozy Home/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.