Setari Cookie-uri

Cea mai simpla dieta: Ceaiul de patrunjel te ajuta sa scapi de 3 kg in doar 3 zile

Confera o savoare aparte mancarurilor, dar putine dintre noi stiu ca aceasta planta aromatica este benefica sanatatii. Una dintre cele mai importante virtuti ale patrunjelului este aceea ca poate combate eficient retentia de apa.

Patrunjelul are proprietati diuretice, ceea ce inseamna ca elimina apa din organism si, totodata, favorizeaza pierderea kilogramelor in plus. Afla, asadar, in randurile care urmeaza, ce trebuie sa faci pentru a combate retentia de apa din organism cu ajutorul patrunjelului.

Unul dintre cele mai bune remedii pentru retentia de apa este acest ceai pe baza de patrunjel, din care va trebui sa bei 1 litru zilnic. Datorita actiunii sale diuretice, ceaiul de patrunjel creste frecventa mictiunilor, ceea ce favorizeaza eliminarea toxinelor din organism.

In numai 3 zile, excesul de apa din organism este eliminat, iar functiile renale si tranzitul intestinal sunt imbunatatite. Rinichii joaca un rol fundamental in procesul de eliminare a apei din corp. Excesul de apa, pe care, de multe ori, organismul nu reuseste sa-l elimine singur, contine substante toxice, bacterii periculoase si celule moarte.

Citește și:

Continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Creative Family, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.