Setari Cookie-uri

Ai aflat de Kudikuplu?

Pentru ca ne place sa sarbatorim dragostea cu orice prilej si pentru ca 14 februarie este, prin definitie, una dintre cele mai bune ocazii pentru a celebra iubirea, am hotarat ca in acest an sa organizam ceva cu totul si cu totul special. A luat nastere astfel concursul "Cel mai tare Kudikuplu". Despre ce este vorba? Aflati citind urmatoarele randuri:

Pentru ca ne place sa sarbatorim dragostea cu orice prilej si pentru ca 14 februarie este, prin definitie, una dintre cele mai bune ocazii pentru a celebra iubirea, am hotarat ca in acest an sa organizam ceva cu totul si cu totul special. A luat nastere astfel concursul “Cel mai tare Kudikuplu”. Despre ce este vorba? Aflati citind urmatoarele randuri:

Cel mai tare Kudikuplu va fi acel cuplu care acumuleaza cele mai multe voturi din partea voastra. Aveti timp sa votati si/sau sa va inscrieti la concurs pana la data de 11 februarie. Pentru a participa la concurs trebuie sa inscrii o poza care sa te infatiseze alaturi de iubitul/sotul tau, urmand ca in urma punctajelor acordate de catre utilizatori sa se aleaga cel mai tare cuplu.

De ce sa particip la concurs?

In primul rand pentru ca esti indragostita si vrei ca toata lumea sa afle acest lucru. In al doilea rand... nu v-am spus despre premiu? Kudika si Klever Travel ofera celui mai tare Kudikuplu un weekend de vis la Hotel Ana din Poiana Brasov. Premiul include cazare cu mic dejun, cina romantica pentru doua persoane, flori, camera decorata “Valentine”, sampanie si tratament VIP, jacuzzi, sauna si masaj.

Cum particip la concurs?

Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa publici pe site o poza cu tine si partenerul tau, intrand astfel in cursa pentru castigarea titlului “Cel mai tare Kudikuplu” si a premiului acordat. Va trebui sa fii logata in sistem si sa completezi corect formularul cu datele personale (cu ajutorul carora vei fi contactata in cazul in care vei castiga concursul). Apoi, va fi necesar sa incarci poza cu tine si partenerul tau si sa completezi o scurta descriere a acesteia. Ulterior, imediat ce ai apasat butonul de trimitere a recomandarilor, esti inscrisa automat la concurs.

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membra Kudika sa furnizezi datele tale reale de identificare (username, nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.