Femeile s-au dat in vant, pe vant si viscol, dupa petrecerea Redd's

Femeile s-au dat in vant, pe vant si viscol, dupa petrecerea Redd's
Kudika
11 Martie 2010

Duminca seara, ca sa incheiem apoteotic Redd’s Fest Week, am dat un premiu, mai tineti minte? Ei bine, castigatoarea, , sigur nu a uitat ca noi si berea Redd’s i-am oferit o Zi a Femeii in ritm de rock alaturi de cele mai bune prietene si doua trupe, acrobati si un fashion show pe post de entertainment. Luni am fost si eu la marele party din Clubul Kazeboo din Dimitrie Pompei 6, petrecerea care concluziona intr-un mare fel o saptamana a distractiilor targetate pe un segment multiubit al populatiei: noi, femeile.

Iata, deci, cum s-a incins un eveniment de avengura intr-o noapte viscolinda – si, ca tot veni vorba, sa amintim pe calea asta ca daca Baba ti-a cazut in ziua geroasa de 8, esti perfect indreptatita sa te dezici repejor de-asemenea credinte populare si sa scapi astfel de “blestemul” unui an urat ca Baba! Vorbesc din experienta.

Realizat de Ioanina

Apoi, la piesa “Morsa”, Catalin a chemat-o pe scena pe Rosie pentru un duet: o fetiscana cu un look inspirat – mai putin ochelarii de soare – dar incapabila sa se faca auzita oricat ar fi schimbat Catalin microfoanele inainte-napoi. In loc de vocea ei, care putea foarte bine sa fie memorabila daca se impunea catusi de putin peste percutia tobarului Paul si riff-urile lui Oigan, am ramas in minte cu suflul aparte al interpretarii ei, un suflu feminin care i-a dat prilejul lui Catalin sa zambeasca gales, sa-si inlantuie mana intr-a ei, sa ii dea, curtenitor, ragazul de a birui usoara urma de trac si a-si intra in rolul de performer.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri