Setari Cookie-uri

Mireasa Rac: stil potrivit pentru nunta femeii din zodia Rac

Iubitoare de pace si armonie, femeia Rac este emotiva, sensibila si romantica.

Cu toate astea, este foarte probabil sa avem de-a face cu o bridezilla, pentru ca reuseste sa treaca usor de la o stare la cealalta: poate fi incapatanata, intelegatoare, vesela si trista in decurs de o ora.

Pentru ca nu suporta critica si pentru ca este preocupata de nevoile celorlalti, nunta ei trebuie sa iasa excelent din toate punctele de vedere. Asadar, nu doar ea ca mireasa trebuie sa fie perfecta, ci si invitatii vor avea parte de cele mai bune servicii.

Pregatirile pentru nunta incep, bineinteles, cu aproximativ 12 luni inainte de marele eveniment, doar asa vor putea sa isi tina emotiile si panica in frau.

Mireasa Rac

Rochie de mireasa si bijuterii vintage

Mireasa Rac iubeste si se regaseste in stilul vintage, motiv pentru care, in ziua nuntii, va vrea sa poarte un inel primit sau gasit in cutia cu bijuterii a bunicii. Sau o bijuterie care a fost data din generatie in generatie femeilor din familie care au devenit sotii.

Citește și:

Metalul caracteristic zodiei este argintul, nimic mai potrivit pentru o mireasa vintage.

In timp ce restul mireselor pornesc in goana dupa bijuterii si sunt la curent cu toate modelele din magazinele online, dar si din marile magazine, mireasa Rac stie exact unde sa caute si nu o sa piarda prea mult timp admirand modele.

Rochia de mireasa spre care isi va indrepta atentia femeia Rac este lunga, cu croiala A-line (subtiaza talia), confectionata din dantela si eventual cu gat inalt - model popular la inceputul anilor '80. Se va potrivi de minune cu un buchet discret din flori naturale colorate in albastru deschis, roz pal si alb.

Decor romantic pentru mireasa Rac

Femeia Rac nu cauta sa fie in centrul atentiei sau sa fie inconjurata de prea multi oameni, asa ca sa nu ramai surprinsa daca o sa te numeri printre cei maxim 50 de invitati.

Citește și:

Caracterizata de puternice instincte materne si domestice, familia si prietenii sunt cea mai mare prioritate in viata si acasa este mediul in care se simte cel mai in siguranta.

O petrecere restransa este pe gustul miresei Rac, iar tu trebuie sa intelegi ca insemni cu adevarat ceva pentru ea daca te-a vrut alaturi la cel mai important eveniment din viata ei.

Decorul in care se va desfasura petrecerea, dupa ce a fost oficiata cununia religioasa in bisericuta copilariei, va avea mai multe locuri amenajate in stilul retro, cu accente romantice si nostalgice.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Pink Panda

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.