Setari Cookie-uri

Poze haioase si penibile ale vedetelor

Se pare ca nu toate vedetele se sfiesc sa isi publice fotografiile caraghioase pe net.

Fara a alege o ordine anume, vom incerca sa surprindem cat mai multe ipostaze, cat mai carachioase, mai penibile sau mai amuzante ale vedetelor.

Prima "victima" este Kim Kardashian, care impartaseste cu fanii sai de pe Twitter imagini de la vizita la stomatolog. Sa fie acesta modul in care actrita incearca sa-si invinga teama de doctor, dovada unui simt al umorului iesit din comun sau doar confirmarea faptului ca vedetele innebunesc?

Britney Spears, de cand a decazut... se pare ca nu mai poate reveni in topul artistelor apreciate. Si daca tot nu poate fi apreciata, de ce sa nu ne dea macar un motiv sa radem?

Oana Lis - daca cineva a fost vreodata tentat sa creada ca este o femeie serioasa, este sfatuit sa se gandeasca inca o data. Incercand sa nu ma exprim prea poetic, voi spune doar atat: Oana e intr-o ureche!

Miley Cyrus se pozeaza in oglinda, ca orice adolescenta cu un cont pe Hi5, ramasa singura acasa. A uitat doar cateva lucruri: pozele de tip Hi5 nu mai sunt in trend, pozele in oglinda sunt descurajate de orice... om normal, iar ea nu mai este "orice adolescenta" dinainte sa fie Hannah Montana.

Citește și:

Inca o fetita... pardon. Inca o figura amuzanta: Justin Bieber, mandru de tatuajul sau, posteaza poza pe Twitter fara a mai lua in calcul mimica pe care o avea in momentul fotografierii. Poate crede ca nu este destu de caraghios prin simplul fapt ca exista...

V-am pregatit si o galerie cu fotografii de acelasi tip... Vedetele continua sa ne surprinda si sa ne amuze (cand nu vor mai face asta, nu vor mai fi vedete)...

Featured foto by robert mcgillivray via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.