Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu le răspunde haterilor care i-au criticat ținuta fiicei sale: Sunteți niște imbecile retardate...

Bianca Drăgușanu le-a răspuns internauților care au criticat ținuta fiicei sale, Sofia. Urmăritorii vedetei au fost nemulțumiți de felul în care Bianca a ales să o îmbrace pe fiica ei, de ziua sa de naștere.

Cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a micuței Sofia, casa Biancăi Drăgușanu a fost transformată într-un paradis al distracției pentru copii. Atracții pentru cei mici, jocuri și multă voie bună au fost pregătite pentru a sărbători în avans acest moment special din viața micuței. Bianca Drăgușanu nu a uitat să împărtășească această bucurie cu fanii ei din mediul online.

Cu toate acestea, petrecerea nu a fost lipsită de controverse. Unii internauți au criticat atât ținuta Sofiei, cât și decizia de a organiza o astfel de petrecere. Criticii au menționat că micuța ar fi trebuit să fie îmbrăcată "mai frumos" pentru un astfel de eveniment și că ar fi trebuit să fie mai îngrijită în poze.

Bianca Drăgușanu nu a rămas tăcută în fața acestor critici. Ea a ales să-și apere ferm decizia de a lăsa-o pe Sofia să se bucure așa cum își dorește de ziua ei de naștere.

Citește și:

„De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un topogan gonflabil, a dansat, s-a jucat la 40 de grade! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată, sunteți niște imbecile retardate! Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze pentru cretine ca voi! Marș d-aici! Cât despre ținuta mea, voi, iepele lui Zoro, m-am simțit perfect și lejer la 40 de grade țopăind de fericire! Leșinatelor împopoțonate ca pomul de Crăciun, ar trebui să pun pozele voastre aici să vă faceți comunitatea curcilor împăiate, că și adunate la un loc nu faceți cât una bună.”, a scris Bianca Drăgușanu, în mediul online.

Citește și:

Cu privire la propria sa ținută, Bianca Drăgușanu a subliniat că s-a simțit confortabil și lejer într-o zi caniculară, în timp ce se bucura alături de Sofia. Ea a făcut apel la cei care au făcut observații critice să nu se teamă să își exprime liber părerea și să nu judece alegerea altora.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.