Setari Cookie-uri

Advertorial Victor Dorobanțu, Mânuța din Wednesday, invitat oficial la  Avignon Geek Expo,  prima conferință Comic Con,  din 2024 

Victor Dorobanțu, actorul român care face parte din distribuția binecunoscutei pelicule „Wednesday”, se pregătește să participe la unul dintre cele mai importante evenimente europene care au loc în acest început de an. Binecunoscutul actor va fi prezent în perioada 10 - 11 februarie la prima conferință Comic Con de anul acesta, Avignon Geek Expo, cel mai important eveniment dedicat fanilor benzilor desenate, animații, jocuri video, precum și seriale TV și filme.


„Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Victor Dorobanțu, actor și magician care a interpretat rolul lui „The Thing” în super serialul "Wednesday". Dacă doriți să veniți să dați mâna cu credinciosul partener al lui Wednesday Addams, vă așteptăm pe 10 și 11 februarie, la Avignon Geek Expo.”, au anunțat organizatorii.

Victor Dorobanțu este invitat de marcă al ediției cu numărul 7 al evenimentului Avignon Geek Expo, care revine în 2024 cu o ediție care se anunță să fie bogată în întâmplări artistice din zona de entertainment, pentru toate vârstele. Iubitorii de cinema, efecte speciale și seriale, manga, benzi desenate, gaming, VR sau Cosplay, cu toții se vor simți speciali în weekendul 10 și 11 februarie 2024.

Mai mult decât atât, Victor se bucură nespus că va avea, din nou, ocazia să-și întâlnească fanii și să se întâlnească, la rândul lui, cu actorii pe care îi urmărește.

„Momentan sunt fericit că mai vizitez încă o țară în care am oportunitatea să-mi cunosc fanii. Mă aștept să fie în număr foarte mare și sunt deschis să îi întâlnesc și să stăm de vorbă, să facem poze și să dau autografe. Totodată sunt în extaz pentru faptul că am, din nou, oportunitatea să cunosc actori mari și să “lucrăm” cot la cot. De exemplu, aștept cu nerăbdare să îl cunosc pe Jason Isaacs din Harry Potter. Mai departe, revin cu detalii după ce mă întorc.”, declară Victor Dorobanțu.


Kudika
10 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.