Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant de ziua de naștere a surorii sale. Imagini din arhivă cu cele două blondine

Bianca Drăgușanu și-a celebrat sora, de ziua ei de naștere. Blondina a postat câteva imagini cu cea care îi este aproape necondiționat.

Bianca Drăgușanu, mereu cunoscută pentru personalitatea sa puternică și prezența sa activă în media, a ales să îi facă o declarație surorii sale, Oana, cea care îi este mereu alături. Deși Oana a păstrat mereu o prezență mai discretă în lumea mondenă, Bianca a făcut un gest emoționant prin care a dorit ca internauții să știe cât de mult înseamnă pentru ea.

„Ar trebui să ne facem mai multe poze împreună. Ar trebui să ne spunem mai des 'Te iubesc'. Te iubesc și îți mulțumesc că ești mereu lângă mine, ești prietena mea cea mai bună, ești puternică, ești corectă, ești devotată, ești minunată, ești perfectă și ești sora mea, Oana! Te iubesc și la mulți ani sănătoși și frumoși.”, as scris blondina pe rețelele sociale.

Citește și:

Chiar dacă Oana a ales să rămână mai discretă în fața publicului, participarea lor în 2019 la provocarea lansată de Asia Express a înfățișat relația strânsă pe care cele două o au. Această experiență a consolidat și mai mult legătura lor, și, deși au părăsit competiția mai devreme decât era cazul, au demonstrat că susținerea reciprocă și dragostea dintre ele sunt adevărate și puternice.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.