Setari Cookie-uri

Andreea Marin si Banica NU mai divorteaza?

Divorteaza sau nu?

La interval de o luna si jumatate, sotii care si-au anuntat divortul au aparut in emisiuni cu aceeasi camasa si aceleasi bretele.

Au socat cand au anuntat ca divorteaza, continua sa ne surprinda! Mai nou, prin faptul ca par sa-si “imprumute” hainele. In interviul acordat marti seara postului de televiziune Kanal D, Andreea Marin (38 de ani) a purtat aceeasi camasa si aceleasi bretele cu care a aparut Stefan Banica jr (45 de ani) in decembrie anul trecut, la “Dansez pentru tine”.

Divorteaza, dar intre ei tot mai exista legaturi! O dovedesc doua aparitii publice ale celor doi fosti soti Andreea Marin si Stefan Banica jr, la distanta de doar o luna si jumatate.

In decembrie 2012, Banica a sustinut un recital la "Dansez pentru tine" (PRO TV) imbracat cu o camasa neagra cu imprimeuri florale marca Eton, la care a asortat celebrele bretele Albert Thurston, ambele branduri fiind aduse in Romania de stilistul Adina Buzatu. In mod socant, cu cateva zile in urma, Andreea Marin a acordat un interviu emisiunii "D-Paparazzi" de la Kanal D, prilej cu care a purtat exact acelasi model de camasa Eton si aceleasi bretele.

Citește și:

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.