Setari Cookie-uri

Pepe, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată! Artistul și-a făcut apariția pe scenă alături de fiul lui nou-născut și de Rosa

Pepe este un tătic extrem de mândru, iar artistul nu ezită să se laude cu comorile sale. Recent, cântărețul a cântat în cadrul unui eveniment, acolo unde a venit însoțit de cele două fiice ale sale, Rosa și Maria, dar și de băiețelul nou-născut.

Pepe este mai fericit ca niciodată, asta după ce iubita sa, Yasmine Ody, i-a dăruit cel de-al treilea copil, un băiețel perfect sănătos. Rolul de tătic i se potrivește mânușă artistului, iar Pepe are mare grijă de cei 3 copii ai săi.

Recent, el a postat câteva imagini înduioșătoare pe pagina sa de Instagram, din timpul unui concert susținut în Capitală, zilele trecute. Artistul a venit pe scenă alături de micuțul lui, dar și alături de Rosa, fiica lui cea mică din căsnicia cu Raluca Pastramă, alături de are a cântat o melodie de suflet.

Momentele pline de emoție au fost capturate chiar de către Yasmine Ody, care îi susținea pe cei 3 din public.

Cu un zâmbet larg pe față, Pepe își ține ambii copii în brațe, iar fericirea se poate citi în ochii artistului, care a fost felicitat în număr mare după prestația din acea seară.

Citește și:

Pepe și Yasmine Ody, părinți de băiețel

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut rapid viața și și-a găsit liniștea în brațele make-up artistului Yasmine Ody. Lucrurile au înaintat rapid între cei doi, drept dovadă iubirea mare ce și-o poartă unul altuia, din care s-a născut și micuțul Pepe Jr.

Pepe își ia foarte în serios rolul de tătic și petrece cât mai mult timp alături de fiicele sale, Rosa și Maria, cu care a fost și pe litoral, îmbinând utilul cu plăcutul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.