Setari Cookie-uri

Actorul Doru Ana a încetat din viață la 68 de ani. Drama vieții sale: și-a pierdut fetița în urma unui accident rutier

Veste tragică în lumea actoricească și nu numai. Actorul Doru Ana s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 68 de ani, în urma unei suferințe îndelungate provocată de o boală nemiloasă.

O veste tristă a zguduit astăzi lumea actoricească și nu numai. Actorul Doru Ana a încetat din viață și și-a dat ultima suflare la 68 de ani, după o lungă suferință, cauzată de o boală necruțătoare.

Casa de producție TVR a făcut anunțul pe pagina de Facebook, iar artiști și alți colegi de breaslă au scris diverse postări cu privire la trecerea în neființă a regretatului actor.

Drum lin în lumină, Doru Ana (28 februarie 1954 – 11 octombrie 2022)”, se arată pe pagina de Facebook a Casei de Producţie a TVR.

„Cât de trist! Ştiam cât de bolnav a fost! Şi totuşi fostul meu coleg de an, prin dispariţia lui tragică îmi lasă un gol greu de suportat in suflet!

Sunt copleşit de emoţie! Dumnezeu să te ierte, Dorule, şi să te ocrotească de-a dreapta Sa, pentru că meriţi prin tot ce ai creat şi pentru modestia şi verticalitatea ta! Drum lin în Lumină!”, a scris regizorul Lucian Sabados, la postarea respectivă.

Citește și:

Actrița Medeea Marinescu îi plânge dispariția timpurie și a lăsat un mesaj de condoleanțe, pe pagina sa de socializare.

„Astăzi, unul din profesorii mei de la clasa de actorie a plecat într-o stea. Actorul Doru Ana. Dumnezeu să îl odihnească!”, a scris Medeea Marinescu.

Doru Ana a trăit o tragedie greu de descris în cuvinte. În urmă cu 30 de ani, fiica sa, Măriuca, atunci în vârstă de 7 ani, a fost lovită mortal pe Podul Grant din București, la data de 1 ianuarie.

“Mi-a murit un copil, o fetiță. La 7 ani jumate, a călcat-o mașina pe Podul Grant pe 1 ianuarie. Cred că îți dai seama ce au însemnat primii ani de după moartea ei. Toată lumea ‘la mulți ani – la mulți ani’, noi făceam parastase că ni s-a prăpădit copilul. Asta s-a întâmplat în ’95”, a mărturisit actorul în cadrul unui interviu acordat Mirelei Voicu, pentru emisiunea „Voi cu Voicu“, potrivit infoactual.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.