Setari Cookie-uri

Marius Manole s-a accidentat pe scenă. Actorul a fost transportat de urgență la spital

Marius Manole s-a accidentat pe scenă, actorul fiind transportat de urgență la spital, unde a primit toate îngrijirile de care avea nevoie și de unde le-a transmis un mesaj celor care îl susțin.

Marius Manole este un actor cunoscut și iubit la noi în țară, motiv pentru care oamenii sunt dornici de a-l vedea pe scenă. În urmă cu doar câteva ore, în timpul unui spectacol, el a avut parte de o întâmplare nefericită. S-a accidentat serios la un picior, fiind nevoie de îngrijirea medicilor și de transportarea acestuia la spital.

Sincer cu fanii lui și dornic ca oamenii să afle trista veste chiar de la el, a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, unde le-a vorbit fanilor despre starea sa actuală. Marius Manole a suferit acest accident în timpul spectacolului care se numește “Repetiție pentru o lume mai bună”, după care a fost transportat la Spitalul Universitar, unde medicii l-au cusut imediat.

Deși starea lui nu este tocmai una bună, actorul nu vrea să anuleze niciun spectacol, ci mai degrabă preferă să își adapteze toate mișcările, după cele 15 zile de recuperare de care are nevoie.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.