Setari Cookie-uri

Ioana Dischiseanu sare în apărarea DEliei, în urma declarațiilor făcute de ea cu privire la motivele pentru care nu face copii

Ioana Dichiseanu a felicitat-o pe Delia pentru asumarea deciziei de a nu face un copil, asta după ce mai multe vedete au criticat-o dur pe artistă pentru declarațiile făcute.

Delia a împărțit internetul în două, asta după declarațiile pe care le-a oferit cu privire la refuzul de a face un copil. Dacă unele vedete au criticat-o dur pentru justificările aduse de a nu deveni mamă, iată că au fost și persoane publice care au ținut să o felicite pe artistă pentru asumarea deciziei de a nu aduce pe lume un copil.

”Ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a fost mesajul postat de Delia, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Fiica regretatului Ion Dischiseanu a ținut să o felicite pe artistă, mărturisind că nu toată lumea este făcută să se ocupe de un copil, din toate punctele de vedere. Ioana Dichiseanu a menționat că instinctul matern nu există la toate femeile, astfel că o felicită pentru decizia de a nu deveni mamă, doar pentru a bifa o chestiune socială.

„Văd că tot mapamondul s-a "inflamat" din cauza declarațiilor Deliei. În primul rând, mi se pare normal că fiecare să facă ce își dorește cu viață să , atâta timp cât nu lezează viață altcuiva prin acest lucru. În al doilea rând, țin să o felicit. Sunt persoane care nu au instinctul matern/patern dezvoltat și nu ar fi capabile să se ocupe de un copil. Atenție! Să se OCUPE DE UN COPIL!

„De crescut sau de născut este ușor, dar să educi și ai grijă de toate aspectele formării unui copil ( fizic, emoțional, etc) este mai complicat. Decât să aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune socială , cred că e mai de apreciat un om care e conștient că nu are calitatea de a fi părinte. Așa că mie mi se pare foarte asumată Delia și... bravo ei”, a scris Ioana Dichiseanu, pe social media.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.