Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu mai vorbește cu tatăl său. Ce l-a deranjat pe designer?

Cătălin Botezatu a mărturisit că nu mai vorbește cu tatăl său, lucru care îl macină în prezent.

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut și apreciat designer din România, iar viața sa poate fi un subiect de film. Creatorul de modă are o carieră spectaculoasă, iar situațiile prin care a trecut de-a lungul timpului și-au pus amprenta pe starea lui de sănătate.

Cătălin Botezatu a fost crescut doar de mama sa, asta după ce părinții săi au divorțat. Tatăl designerului și-a refăcut viața, astfel că Botezatu mai are un frate vitreg, pe nume Alexandru.

Într-un interviu, Cătălin Botezatu a declarat că a fost deranjat că tatăl său l-a strigat, la un moment dat, pe numele fratelui său vireg. De atunci, tatăl creatorului de modă nu a mai dorit să vorbească cu el. Mai mult, Cătălin Botezatu și-a sunat părintele cu ocazia zilei sale de naștere, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

Citește și:

"Dacă i-am greșit tatălui cu ceva îl rog să mă ierte, nu a fost intenționat, el a hotărât să fie așa dintr-o prostie a decis sa nu mai vorbim, de un an e așa. Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici Alexandru (n.r. copilul soției lui Constantin), e dureros.

I-am zis: “Tată, eu sunt Cătălin, mă macină acest subiect. L-am sunat și de ziua lui anul acesta, dar nu mi-a răspuns”, a mărturisit Cătălin Botezatu, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de pe YouTube.

Creatorul de modă a recunoscut că tatăl său este o fire puternică, dar și vulcanică, exact așa cum este și el. Botezatu i-a cerut iertare în mod public tatălui său, dacă a făcut ceva care l-a supărat atât de tare. El a mai mărturisit că ține enorm la ambii săi părinți.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.