Setari Cookie-uri

Cum este relația dintre Andreea Marin și fiica sa, Violeta? Adolescenta a împlinit 15 ani

Andreea Marin a povestit cum este relația dinte ea și fiica ei adolescentă. Violeta a împlinit recent 15 ani.

Andreea Marin are toate motivele de mândrie, asta pentru că fiica ei este o adevărată domnișoară. Ieri, 15 decembrie, Violeta a împlinit 15 ani, iar prezentatoarea tv a vorbit despre relația pe care o are cu adolescenta.

„Mai ales când stăm umăr la umăr pentru că avem aproape aceeași înălțime și eu o văd la fel de bine în brațele mele ca bebeluș. Chiar râd uneori și îi spun că va fi pentru mine mereu bebelușul meu, asta este. E frumos să trecem prin viață împreună, prietene, și să avem încredere una în cealaltă. În același timp, fiecare etapă are frumusețea și greutățile ei”, a povestit Andreea Marin pentru Ego.

Prezentatoarea tv a mărturisit că există momente în care se trezește alături de Violeta. Aceste clipe o bucură nespus, mai ales că fiica sa se află în perioada adolescenței și încearcă să fie cât mai independentă.

Citește și:

„Chiar mă trezesc câteodată dimineața cu ea în brațele mele. Nu ne culcăm împreună, dar ne trezim. Mă trezesc cu ea alături.
E frumos pentru că la adolescență ei caută să se îndepărteze de noi, să-și câștige independența și câte o surpriză din asta îmi face bine așa”, a mai adăugat vedeta.

Luna decembrie este o lună magică pentru Andreea Marin, pentru că atât ea, cât și fiica ei se serbează. Peste o săptămână, prezentatoarea tv va împlini 48 de ani.

„Acuși pe 15 e ziua ei și la o săptămână după, ziua mea”, a mai menționat Andreea Marin.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.