Setari Cookie-uri

Iubitul Andreei Bălan are un copil de zece ani pe care l-a ținut secret. Declarațiile lui Victor Cornea:Este clasa a V-a și...

Iubitul Andreei Bălan are un copil de zece ani pe care l-a ținut secret. Victor Cornea a dat primele declarații despre cel mic și despre relația pe care a avut-o cu mama lui.

Partenerul de viață al Andreei Bălan, Victor Cornea, a intrat în atenția tuturor, în clipa în care el și artista și-au confirmat relația. Ei bine, legătura dintre ei pare a fi una specială și puternică, motiv pentru care au decis să nu se mai ascundă de ochii lumii și s-au afișat tot mai des împreună. Astfel, au început să se afle tot mai multe lucruri despre el, inclusiv faptul că are un copil în vârstă de 10 ani pe care l-a ținut secret.

Deși relația lui Victor Cornea cu Andreea Bălan nu este una de lungă durată, cei doi nu își pot imagina viața unul în absența celuilalt, iar cea mai mare bucurie a artistei este legată de faptul că a găsit un bărbat care să o aprecieze la adevărata sa valoare.

În ceea ce îl privește pe fiul lui de doar zece ani, sportivul a spus că are o relație bună cu acesta, dar și cu mama lui pe care a iubit-o la un moment dat. Având în vedere că relația lor nu a funcționat așa cum ar fi trebuit, aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, dar asta nu însemnat că nu a fost aproape de copilul lui în fiecare moment. Victor Cornea are niște îndatoriri clare și nu și-a sfătuit copilul care este deja în clasa a V-a să își urmeze visurile și să facă în viață doar ceea ce îi place.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.