Setari Cookie-uri

Liviu Dragnea, vedetă pe Youtube! Fostul politician a publicat prima sa rețetă: teci de fasole galbenă

"Bucătăria de acasă" este emisiunea online pe care Liviu Dragnea a pregătit-o pentru internauți. Bineînțeles, comentariile pline de umor nu au întârziat să apară.

Face ce face și Liviu Dragnea stârnește mereu atenția și interesul publicului. După o carieră controversată în politică, încheiată cu pedeapsa cu închisoarea, Dragnea s-a reprofilat! Acum, fostul politician vrea să îi învețe pe internauți secretele bucătăriei autentice românești și promite multe preparate sănătoase, din ingrediente simple și gustoase.

Astfel, fostul politician este gazda propriei sale emisiuni online, "Bucătăria de acasă", acolo unde prima sa rețetă, teci de fasole galbenă, a adunat peste 56 de mii de vizualizări, în doar câteva ore. Pe lângă preparatul propriu zis, Liviu Dragnea a oferit diverse sfaturi legate de proprietățile legumelor românești.

„Bine ați venit pe canalul de YouTube! Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire. În acest videoclip, veți vedea cum să faceți teci crocante și aromate, umplute cu un amestec delicios de legume și carne de vită.

Citește și:

Pentru această rețetă de mancare de teci, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

- Fasole galbena teci—-450 g
⁃ Roșii in bulion —-350 g
⁃ O ceapa alba medie
⁃ Un morcov
⁃ 1/2 ardei gras
⁃ 1/2 ardei kapia
⁃ 3-4 castraveciori acri mici
⁃ 1-2 catei de usturoi
⁃ O legatura marar
⁃ O legatura patrunjel
⁃ Sare( neiodată), piper boabe,cimbru- dupa gustul fiecaruia
⁃ 2-frunze de dafin
⁃ 1/2 pahar vin alb

Pentru a vedea cum să pregătiți teci delicioase pas cu pas, urmăriți videoclipul nostru și fiți siguri să vă abonați la canalul nostru de YouTube pentru a fi la curent cu cele mai noi rețete.", sunt cuvintele fostului lider PSD.

Noua îndeletnicire a lui Dragnea a stârnit hohote de râs în secțiunea de comentarii. În timp ce unii internauți l-au felicitat pentru ceea ce face, există și foarte multe comentarii spumoase, legate de activitatea fostului politician.

Citește și:

"Dragii mei, bine ați venit în bucătăria Jilavei!"/ "Acel moment când te lasă nevasta, te apuci de gătit"/ Oo. Tot la morcov, tot la morcov. Obiceiurile nu se uită."/ "Gordon Ramsay după o lună în Vaslui."/ "Vă propun slogan: "De la pușcărie, în bucătărie / Din pârnaie, la tigaie"/ "Bună ziua! O să pară ciudată întrebarea asta, dar în ce an suntem? Ce s-a întâmplat? Suntem într-un univers paralel? Putem schimba cumva asta?"/ "Pasul 1: "Se fură fasolea", sunt doar câteva din comentariile postate la video-ul care a surprins spațiul media în acest început de săptămână.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.