Setari Cookie-uri

Ioana Ginghină îi oferă sfaturi în dragoste fostului soț. Cum se înțeleg acum actrița și Alexandru Papadopol?

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în anul 2019, iar actrița a suferit enorm. Timpul a vindecat rănile, iar acum Alexandru Papadopol îi cere sfaturi legate de problemele în dragoste fostei sale soții.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în anul 2019, după 12 ani de căsnicie. Actorul a ales calea separării pentru a începe o nouă relație cu Adriana Titieni, care, însă, a fost un eșec. Ioana Ginghină a suferit enorm în urma separării de cel care i-a jurat iubire o viață întreagă, însă a găsit puterea de a ierta și a merge mai departe.

Acum, Ioana Ginghină se pregătește de nuntă, în timp ce fostul ei soț este în continuare singur și apelează la Ioana pentru a-i cere sfaturi în dragoste.

„Mă întreba de anumite decizii pe care să le facă în viața lui personală, legate de femeile din viața lui. I-am zis, dacă tu ai plecat din căsnicie să te distrezi, atunci distrează-te”, a declarat Ioana Ginghină, în podcastul Cristinei Șișcanu.

Citește și:

Ioana Ginghină, relație bună cu fostul soț de dragul fiicei sale

Cu toate că Alexandru Papadopol i-a provocat multă durere atunci când a decis să divorțeze de mama fiicei sale, Ioana Ginghină a ales să privească cu optimism înainte. Actrița s-a vindecat de rănile din trecut și a înțeles că trebuie să se detașeze, oricât de greu i-ar fi.

„Dacă îmi zicea, «păi, nu știu, uite e mai creață decât tine și îmi place mai mult», păi eu nu muream de ciudă. Mă duceam să o tund pe biata femeie. Dacă am avut să mă bălăcăresc, cu cineva, să fie doar între mine și Alexandru. Nici Adriana nu a primit nici măcar un telefon vreodată. Mie mi s-a spus că și de Jennifer Lopez s-a plictisit cineva… Atunci totul durea foarte tare. Dacă soțul își dorește să fie cowboy, așa cum mi-a spus el mie, atunci nu ai ce să îi faci. Lasă-l să fie cowboy!”, a mai spus Ioana Ginghină.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.