Setari Cookie-uri

Liviu Dragnea, adevăratul motiv pentru care s-a apucat de gătit pe YouTube. Ce a zis despre glumele care se fac pe seama sa

Încă de când a postat prima rețetă pe canalul lui de YouTube, oamenii care îl cunosc de ani buni și care nu îl pot ierta pentru greșelile pe care le-a făcut, s-au întrebat de ce anume o face. Ei bine, la câteva zile distanță și după ce a mai postat rețete pentru subscriberii lui, fostul lider PSD a venit și cu explicații.

Liviu Dragnea s-a apucat serios de gătit, iar filmările pe care le-a postat deja pe internet au strâns sute de mii de vizualizări, dar și foarte multe comentarii răutăcioase și glume la adresa lui. Unii au vrut chiar și să îu dea sfaturi, considerând că un lucru foarte util pe care l-ar putea face, ar fi acela de a-și imbunătăți calitatea continutului și să noteze în titlu ce a gătit, pentru ca ei să le găsească mai ușor pe viitor.

Legat de motivul pentru care a decis să aibă o asemenea activitate cu totul și cu totul neașteaptă pe internet, Liviu Dragnea a ținut să precizeze că nu se întâmplă, în niciun caz, pentru bani. Era foarte mic, când a intrat pentru prima dată în bucătărie, iar o rețetă ca la carte a făcut undeva prin clasa a zecea, moment în care și-a dat seama că are o pasiune pentru bucătărie. I-a fost de mare ajutor, mai ales că la vremea aceea stătea în cămin și simțea nevoia, din în când, de o mâncare caldă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.