Setari Cookie-uri

Cătălin Crișan, de nerecunoscut pe patul de spital! Prin ce chinuri a trecut artistul?

Cătălin Crișan, cunoscutul cântăreț în vârstă de 56 de ani, a fost recent supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Artistul a împărtășit detalii despre experiența sa pe rețelele de socializare, recunoscând și apreciind eforturile medicilor și sprijinul necondiționat al partenerei sale de viață.

Seara trecută, Cătălin Crișan a încărcat câteva imagini tulburătoare din spital, dezvăluind că a suferit de dureri intense care l-au determinat să caute ajutor medical urgent. Acesta a fost supus unei duble operații de hernie de disc laterală, o intervenție care a implicat riscuri și care a necesitat abilități medicale specializate.

Într-un mesaj transmis pe platformele de socializare, artistul a recunoscut contribuția crucială a medicului său, Dr. Cristescu Mihai Adrian, pentru intervenția reușită și pentru ameliorarea suferinței sale. Artistul a subliniat faptul că eforturile acestui medic au fost decisive, deoarece alți specialiști nu au fost dispuși să preia cazul.

„Bună seara! Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian, pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere. Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grijă de mine!”, a transmis Cătălin Crișan, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Cătălin Crișan a adoptat recent un stil de viață mai sănătos, orientat către îngrijirea personală și managementul greutății corporale. După ce a consultat un medic specialist și a modificat regimul alimentar, Crișan a reușit să slăbească nu mai puțin de 32 de kilograme în doar 66 de zile, un efort remarcabil care subliniază determinarea sa în ceea ce privește îmbunătățirea sănătății.

În timp ce se recuperează după operație, Cătălin Crișan se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa, a cărei identitate nu a fost încă dezvăluită publicului. Cu două divorțuri în trecut, cu Lucia Bubulac (1995 – 2009) și cu Alina Cupșa (2010 – 2013), Cătălin Crișan și-a refăcut viața amoroasă în 2023, găsind confort și sprijin în femeia care îi este alături necondiționat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.