Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu nu deține nimic pe numele ei! A cui este, de fapt, casa unde locuiește cu cei doi copii ai săi?

Claudia Pătrășcanu a aruncat bomba! Vedeta locuiește într-o vilă de lux alături de cei doi copii ai ei, însă casa nu îi aparține.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit recent detalii neobișnuite despre situația sa financiară și familială într-un interviu emoționant acordat pentru „Star Matinal”. La 43 de ani, Claudia s-a deschis cu privire la faptul că nimic din proprietățile sale, inclusiv vila sa recent achiziționată și mașina sa de lux, nu sunt trecute pe numele ei, ci pe numele mamei sale. Artista a mărturisit cu recunoștință faptul că părinții ei sunt o prezență stabilă în viața sa, oferindu-i sprijin și confort, mai ales după ce a fost nevoită să părăsească domiciliul conjugal. Apreciind eforturile părinților săi și suportul necondiționat al mamei sale, artista a explicat că toată averea sa, inclusiv casa și mașina, sunt înregistrate pe numele mamei sale.

„Eu, la 43 de ani, nu am nimic pe numele meu. Eu nu am nimic. Totul este pe numele mamei mele, pentru că totul îi aparține ei și tatălui meu, bineînțeles, care nu mai este printre noi. Ei au muncit foarte mult și nu au vrut să îmi lase nimic pe numele meu. Și copiii, nepoții… mama le-a explicat, le-am arătat și actele și tot să știe că ceea ce muncit, cât cânt și ce aduc umplem frigiderul, plătim activitățile, atât cât ne permitem. Le-am spus, casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu totul este al bunicilor”, a declarat Claudia Pătrășcanu, într-un interviu acordat pentru „Star Matinal”.

Citește și:

Deși Claudia Pătrășcanu este cunoscută pentru cariera sa muzicală și activitățile sale în lumea entertainment-ului, ea își concentrează acum eforturile asupra creșterii celor doi băieți ai săi, Gabriel și Nicolas. Cântăreața și-a exprimat dorința de a le oferi copiilor ei o viață frumoasă și îi învață cu răbdare și responsabilitate despre importanța gestionării resurselor financiare.

Cu toate că viața sa personală a fost subiectul multor speculații, Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj puternic despre integritate și onestitate. Ea a subliniat că, pentru ea, sinceritatea este fundamentală în relațiile interumane și că a preferat întotdeauna adevărul, chiar și în cele mai dificile momente.

„Pentru mine, minciuna nu există, este lucrul pe care îl detest cel mai mult în viața asta. Prefer un adevăr dur, de aceea și atunci când am fost înșelată, am preferat să îmi spună adevărul, minciună, minciună, decât să fiu așa mințită pe față, de aceea și pe copii i-am învățat să nu mintă. Este una dintre poruncile pe care Dumnezeu le-a scris. Să nu minți”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.