Setari Cookie-uri

Marius Elisei, de urgență la spital! Problemele de sănătate nu îi dau pace fostului soț al Oanei Roman

Marius Eliei a fost nevoit să meargă la spital, acolo unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale. Ce se întâmplă cu fostul soț al Oanei Roman?

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, trece printr-o perioadă dificilă din cauza unei probleme medicale neașteptate. În urma unui accident în timpul unui meci de fotbal, el a suferit o fractură a degetelor de la mâna stângă de gradul trei.

Accidentul a avut loc în timpul unui meci de fotbal, când Marius Elisei a călcat pe mingea de fotbal și a căzut pe spate. În încercarea de a-și menține echilibrul, el s-a sprijinit pe degete în loc să se sprijine în palmă, ceea ce a dus la fracturarea a trei degete ale mâinii stângi.

”Mi-am rupt aproape trei degete, aseară l-a fotbal s-a întâmplat. E fractură de gradul trei. Mi-au pus cele trei degete în ghips, cele care au fost afectate, va trebui să stau cu ele în ghips patru săptămâni și după să vedem dacă mă operez sau dacă mi-am revenit”, a spus Marius Elisei, pentru Spynews.

Citește și:

La început, Marius nu a realizat gravitatea situației și nu a mers la spital imediat. Abia a doua zi, când simptomele au devenit mai pronunțate, s-a prezentat la un medic pentru a face o radiografie. Diagnosticul a fost o fractură de gradul trei, iar medicii au decis să îi pună în ghips cele trei degete afectate.

Marius Elisei a mărturisit că nu se aștepta la o fractură atât de gravă și că accidentul a fost rezultatul unei clipse de neatenție în timpul meciului de fotbal.

”Am deposedat pe cineva de minge și am călcat pe minge ulterior și m-am dezechilibrat și am căzut pe spate, iar în loc să mă sprijin de podul palmei m-am sprijinit în degete.

Am continuat jocul până la final, am mers acasă, am dormit, nu se umflase, iar azi de dimineață nu era deloc ok. Am decis să merg să-mi fac o ecografie să mă asigur că e ceva mai ușor, nu atât de grav”, a mai spus Marius Elisei, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.