Setari Cookie-uri

Cum se înțeleg Cuza și Ramona Olaru la mai bine de 2 ani de la despărțire: Suntem aceiași oameni

Au trecut mai bine de doi ani de când Cuza și Ramona au decis să încheie relația pe care o aveau și care a fost una plină de suișuri și coborâșuri, iar asistenta TV a oferit un interviu în care a spus clar cum se înțeleg și cum se raportează unul la celălalt acum. Ce a declarat vedeta!

Ramona Olaru și Cuza au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi din țară. Între cei doi lucrurile nu au mers mereu bine, iar despărțirile și împăcările erau la ordinea zilei, până când într-o zi au decis să o termine pentru totdeauna, pentru că nu mai au nimic de reparat. Aceștia au trăit clipe frumoase împreună, s-au iubit, dar nu s-au despărțit tocmai frumos, motiv pentru care multă lume a crezut că acum nici măcar nu se mai salută în afara platoului de filmare, unde se întâlnesc destul de des.

În realitate, situația dintre ei nu este chiar atât de rea, iar într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani l-a acordat a vorbit și despre felul în care se înțeleg acum, la mai bine de doi de când și-au spus adio. Având în vedere că lucrurile s-au întâmplat în timp, s-au obișnuit cu ideea și au reușit să păstreze o relație strict profesională. Ramona Olaru este de părere că în momentul în care se află pe platourile de filmare trebuie să lase toate problemele deoparte, pentru că altfel nu ar funcționa nimic.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.