Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu este curtat și în azil: oricine mă poate vizita...

Irinel Columbeanu a menționat că este căutat de diverse domnișoare, de când este la azil, și speră că va fi vizitat de cât mai multe persoane.

Irinel Columbeanu a luat o decizie neașteptată în ultima lună, care a stârnit multe discuții și interes în rândul publicului și al presei mondene. Fostul om de afaceri a ales să se mute la azilul unde, în trecut, și tatăl său a trăit ultimele clipe, și unde a locuit și regretata creatoare de modă Zina Dumitrescu.

Problemele de sănătate au fost motivul principal care l-a determinat pe Irinel Columbeanu să ia această hotărâre. Cu toate acestea, decizia nu l-a împiedicat să primească vizite de la prieteni și apropiați. Una dintre cele mai notabile vizite a fost cea a Oanei, fosta lui iubită, care este cu 40 de ani mai tânără decât el. De asemenea, mai mulți prieteni au trecut pe la azil pentru a-i oferi sprijin și companie. Unele dintre aceste vizite s-au concretizat și în ajutor financiar, deoarece Irinel Columbeanu a fost într-o situație delicată din acest punct de vedere și a avut nevoie de sprijin pentru a-și acoperi cheltuielile de la azil.

Citește și:

Chiar și Irina Columbeanu, fiica lui, a ales să-și sprijine tatăl în această perioadă dificilă, trimitându-i 200 de dolari din America.

Pe lângă aceste vizite, Irinel Columbeanu a dezvăluit că mai multe domnișoare s-au arătat interesate să-l viziteze la azil. El a menționat că acestea nu provin doar din România, ci și din America.

„Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America. Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: «Cu mare plăcere, oricine mă poate vizita». Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a declarat Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

În cadrul aceluiași interviu, Irinel Columbeanu a dezvăluit că a schimbat mesaje cu Romanița Iovan, dar, în afară de ea și de Monica Gabor, nimeni altcineva din trecutul său romantic nu s-a mai interesat de el. Cu privire la Ana Lesko, fostul om de afaceri a recunoscut că o urmărește pe rețelele de socializare și observă tot ceea ce postează. A menționat că acesta a fost singurul mod de a comunica cu ea, și că nu intenționează să intre în conflicte sau dispute legale în acest sens.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.