Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea, primele declarații după ce a semnat actele de divorț: Oamenii se mai și despart

Cătălin Bordea a dat primele declarații, după ce el și Livia au semnat actele de divorț. Fostul concurent de la America Express nu a mai vorbit în mod direct despre situația cu care se confruntă. Iată ce a declarat!

Cătălin Bordea și Livia au decis că a venit vremea să o ia pe drumuri diferite, spre surprinderea celor care îi cunosc încă de la începuturi și care au avut mare încrederea în iubirea lor pe care, adesea, o luau drept exemplu. Din nefericire, odată cu întoarcerea lui din America Express, și-au dat seama că nu mai pot continua așa, deși discuțiile despre separare ar fi început cu mult înainte ca el să accepte provocare a de participa la acest concurs.

Surse din apropierea artistului au zis că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a repara ceea ce era deja stricat, dar fără niciun rezultat și că Livia a avut nevoie de psiholog în acest caz. Mai mult de atât, recent, chiar el a dat un interviu în care a mărturisit că anul acesta a fost unul mult prea greu pentru el, din cauza problemelor personale pe care le are, una dintre ele având legătură cu mama lui care este foarte speriată din cauza cancerului care a recidivat.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.