Setari Cookie-uri

Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate: Nu-mi place să văd acea umflătură acolo...

Andreea Bănică este mereu cu zâmbetul pe buze, însă artista a mărturisit recent faptul că se confruntă cu probleme de sănătate. Ce soluții a găsit vedeta pentru ameliorarea simptomelor?

În ciuda succesului său în cariera muzicală și statusului de femeie împlinită, Andreea Bănică, în vârstă de 45 de ani, trece prin momente grele din cauza unei probleme de sănătate grave. Artista, cunoscută pentru cariera sa de-a lungul anilor și familia fericită, a dezvăluit recent că se confruntă cu diastază abdominală, o afecțiune care îi creează neplăceri majore.

Inițial, artista a încercat diverse diete și exerciții fizice, dar, din păcate, acestea nu au avut rezultatele dorite. Observând că afecțiunea sa medicală nu se îmbunătățește, Andreea Bănică a consultat un medic, care a confirmat că suferă de diastază abdominală.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor”, a mărturisit artista, pe social media.

Citește și:

Diastaza abdominală, o afecțiune care apare cel mai des în rândul femeilor care au născut, a fost diagnosticul primit de Andreea Bănică în urma ecografiei de părți moi. Cu toate că aceasta a recunoscut că nu este o diastază mare, a mărturisit că este deranjată vizual și că se simte mereu balonată. Chirurgia este singura opțiune pentru a rezolva această problemă, dar Andreea Bănică a decis să amâne momentul intervenției. Cu determinarea și puterea care au definit-o de-a lungul carierei sale, artista își exprimă hotărârea de a gestiona situația în mod responsabil și cu răbdare.

„Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând”, a adăugat Andreea Bănică.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.