Setari Cookie-uri

Ozana Barabancea, mai sinceră ca oricând! Ce spune artista despre retragerea la mănăstire

Ozana Barabancea este o artistă credincioasă, iar înainte de fiecare concert are un ritual al său. Ce spune vedeta despre retragerea la mănăstire?

Ozana Barabancea, cunoscuta jurată a emisiunii "Te Cunosc De Undeva" de la Antena 1, și-a deschis sufletul într-un interviu recent, dezvăluind latura sa mai puțin cunoscută - cea spirituală. Artista în vârstă de 54 de ani a vorbit despre obiceiurile sale înainte de fiecare concert și a dezvăluit cum a petrecut Revelionul, la o mănăstire din Piatra Neamț.

Jurata, cunoscută pentru perfecționismul său și prezența sa fermecătoare la televiziune, a împărtășit cu fanii săi faptul că este o persoană credincioasă. Înainte de fiecare concert, Ozana Barabancea își face semnul crucii și rostește o rugăciune, practici care îi aduc liniște sufletească și pregătire spirituală.

„Nu ies! (n.r. în fața publicului înainte de a cânta) Întreabă-mă ce fac înainte de concert! Fac o rugăciune, fac semnul crucii, citesc rugăciunea Sfântului Efrem cel Nou și cam atât! Nu este o regulă, dar am făcut-o de câteva ori! (n.r. a petrecut Revelionul la mănăstire) Este o resetare, nu o încărcare! Am și cântat după slujbă!", a declarat jurata de la Antena 1, pentru ego.ro.

Citește și:

Cu toate că Revelionul a fost petrecut într-un cadru monahal, la o mănăstire din nordul Moldovei, Ozana Barabancea respinge ideea retragerii la mănăstire pentru a trăi în mod permanent. Consideră că nu este "demnă de așa ceva" și că cei care aleg această cale trebuie să fie purtători ai anumitor virtuți.

"Nu sunt demnă de așa ceva! Ca să fii la mănăstire trebuie să ai niște virtuți! Eu sunt mult prea păcătoasă! Sunt șefa la păcate! Cu ghilimele de rigoare, evident! Dar sunt prea păcătoasă ca să ajung să fiu demnă de un trai la mănăstire! Eu sunt liniștită deja, sunt bine cu mine! Fac ce consider că este mai bine pentru sufletul meu!", a declarat Ozana Barabancea pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.