Setari Cookie-uri

Andreea Marin și Violeta Bănică, despre motivele pentru care se ceartă: Mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să..

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au vorbit despre relația dintre cele două, dar mai ales despre motivele de la care pornesc certurile în familia lor.

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, are o relație strânsă cu fiica sa, Violeta Bănică, care se pregătește de urmărorul pas, absolvirea liceului. Recent, cele două au fost implicate într-un eveniment de voluntariat la Palatul Parlamentului, ocazie cu care au discutat deschis despre experiența lor și despre relația specială mamă-fiică.

Violeta Bănică, însoțită de mama sa, a vorbit despre momentul de dinaintea evenimentului și despre provocările organizării acestuia. Cu toate acestea, atenția s-a îndreptat și asupra relației lor de zi cu zi, marcată de afecțiune și, uneori, de neînțelegeri. Andreea Marin a recunoscut că, deși este mândră de implicarea fiicei sale în voluntariat, își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că Violeta nu se odihnește suficient. Tânăra se implică activ în diverse proiecte și acțiuni de voluntariat în timpul liber, motiv pentru care uneori nu doarme suficient.

Citește și:

„Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei. Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin”, a spus vedeta tv.

Violeta a intervenit, afirmând că voluntariatul este pentru ea o pasiune sinceră, nu doar o activitate obligatorie sau pentru a își îmbunătăți CV-ul. Ea și-a exprimat hotărârea de a continua să se implice, chiar și atunci când este sfătuită să se odihnească mai mult.

„Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: «Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi». Și mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea”, a adăugat vedeta.

Citește și:

Andreea Marin a mărturisit că, din propria experiență ca activist umanitar, înțelege importanța odihnei și a sfătuit-o pe fiica sa să ia în considerare și aceste nevoi ale sale. Cu toate acestea, Violeta a insistat că pasiunea pentru voluntariat îi dă energie și motivație, făcându-i plăcere să se implice activ în proiectele care îi sunt dragi.

„Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos.

De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: «Nu merge săptămâna asta, că trebuie să dormi», iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă”, a susținut Violeta Bănică.

Citește și:


Kudika
12 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Ce și-a dorit Shannen Doherty să se întâmple cu corpul ei după moartea sa. Dorința respectată de familie: Să o amestecați bine..

Sâmbătă, 13 iulie, lumea filmului și fanii din întreaga lume au fost zguduiți de vestea trecerii în neființă a actriței Shannen Doherty. Cunoscuta actriță din serialele... Kudika


Mărturisire șocantă la Insula Iubirii: Această traumă Nu mi se va vindeca niciodată” - Concurentul recunoaște abuzul!

În timpul emisiunii, un cuplu a dezvăluit cum el a ajuns să arunce animalele de companie ale partenerei pe geam. Dezvăluirea a stârnit reacții puternice din partea telespectatorilor... Kudika

Ce pretenții culinare a avut Wiz Khalifa după momentul controversat de pe scenă: I-a fost foarte foame și a cerut două...

Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”, a fost bucătarul personal al artiștilor prezenți la festivalul Beach, Please! din Costinești, care... Kudika


Cum răspunde Selly controverselor după festivalul Beach, Please: Cel mai mare festival din lume

Festivalul „Beach, Please!” s-a încheiat. Considerat cel mai mare festival de muzică hip hop din lume, conform declarațiilor lui Selly, evenimentul a durat 5 zile și a avut loc... Kudika


8 imagini
Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii: Transformarea lor uimitoare în ultimii zece ani

Andrei și Cristina Rotaru au devenit cunoscuți în lumea televiziunii prin participarea lor în emisiunea „Mireasa” în anul 2014, unde au format un cuplu în... Kudika

Insula Iubirii sezonul 8: Cum arăta Iustina Loghin înainte de operațiile plastice?

Iustina Loghin și Cornel Luchian de la Insula Iubirii

Chiar dacă există o diferență semnificativă de vârstă între ei, concurenții de la Insula Iubirii se înțeleg... Kudika