Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Roxana Vancea l-a retras pe Milan din învățământul privat: I se potrivește mult mai bine

Roxana Vancea a luat o decizie surprinzătoare! Ea a ales să îl mute pe Milan din învățământul privat, la o școală de stat.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu sunt nu doar un cuplu puternic în lumina reflectoarelor, ci și în viața de zi cu zi, unde își unesc forțele pentru a oferi o educație sănătoasă și echilibrată celor doi copii ai lor, Zian și Milan.

Cei doi s-au căsătorit religios cu doar câteva săptămâni în urmă și, de atunci, și-au concentrat eforturile asupra creșterii și educării copiilor lor. Milan, băiatul lui Dragoș dintr-o relație anterioară, și Zian, micuțul pe care îl au împreună, beneficiază de atenția și dragostea cuplului, care se străduiește să le ofere cele mai bune condiții pentru dezvoltare. Una dintre deciziile surprinzătoare luate de Roxana și Dragoș este retragerea lui Milan de la învățământul privat și înscrierea lui la o școală de stat.

Citește și:

„La început l-am avut înscris pe Milan la câteva grădinițe private însă acum este la o școală de stat. Am apreciat că acest tip de învățământ i se potrivește mult mai bine. Milan este acum în grupa 0. Nu ne-am confruntat cu probleme de integrare în cazul lui, pentru că foarte mulți dintre cei care i-au fost colegi la grădiniță sunt în prezent cu el în clasă. Pe doamna învățătoare a îndrăgit-o din prima și îi place foarte mult tot ce face cu dânsa. Pe Zian nu l-am înscris încă, fiind perioada cu epidemiile de gripa și rujeolă, am considerat că ar fi indicat să îl protejăm și să mai amânăm câteva luni. Zian își dorește mereu să îl conducem pe Milan la școală atunci când este la noi. Și îl așteaptă nerăbdător în curtea școlii atunci când termina orele.”, a spus Roxana Vancea pentru revista VIVA!

Citește și:

Recent, Roxana a dezvăluit că cei doi copii nu au acces la tehnologie de niciun fel. Vedeta subliniază importanța interacțiunii și a timpului petrecut împreună cu familia extinsă.

„Sunt total împotriva oricărui tip de device în fața copiilor. Sunt de părere că timpul petrecut cu noi, cu bunicii, interacțiunea cu ceilalți ajută mult mai mult la dezvoltarea lor decât să stea în fața unui ecran. Sunt N studii care demonstrează că un copil care interacționează cu ceilalți se dezvoltă mult mai frumos decât cei care nu au acest tip de interacțiune.
E adevărat că este mult mai greu, pentru că asta presupune un efort mai mare și din partea ta, ca părinte, să îi ocupi mereu timpul cu activități, dar este un câștig de ambele părți, pentru că atât tu, ca părinte, te bucuri de creșterea copilului tău, cât și el de prezența ta, și asta cred că este cel mai sănătos pentru copil”, a spus Roxana pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.