Setari Cookie-uri

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer de prostată! Designerul, declarații de pe patul de spital

Cum se simte Mihai Albu, după ce a fost diagnosticat cu cancer la prostată?

Mihai Albu și-a uimit fanii și prietenii prin dezvăluirea sa sinceră pe Facebook. Designerul fost diagnosticat cu cancer de prostată. În vârstă de 61 de ani, Mihai Albu a postat un mesaj emoționant, explicând că a fost supus unei intervenții chirurgicale și se află acum în convalescență, sub atenta observație a medicilor.

În postarea sa, Mihai Albu a explicat că diagnosticul a venit în urma unui control de rutină, unde au fost detectate anumite anomalii. În urma investigațiilor suplimentare, a fost confirmată prezența unui adenocarcinom, o formă malignă de cancer de prostată. După diagnostic, a urmat rapid o intervenție chirurgicală pentru extirparea prostatei și a ganglionilor locali afectați.

Cu toate că se află încă în perioada de recuperare, Mihai Albu a ținut să transmită un mesaj optimist, în care i-a asigurat pe internauți că este bine.

Citește și:

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali”, a transmis el pe social media.

Reacția comunității online nu a întârziat să apară, iar fanii și prietenii lui Mihai Albu i-au transmis mesaje de încurajare și urări de sănătate. Cu toate că se confruntă cu o luptă grea, Mihai Albu continuă să inspire și să impresioneze prin puterea sa interioară și optimismul său neclintit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.