Setari Cookie-uri

Fratele regretatei Mădălina Manole, reproșuri dure la adresa juraților de la Românii au talent

Interpretarea emoționantă a micuței Rebeca Rizea, în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, a captivat inimile publicului și a juraților. Cu toate acestea, decizia de a nu-i acorda un Golden Buzz a stârnit dezamăgire și controverse.

Scena emisiunii „Românii au Talent” a fost locul unor momente deosebit de emoționante în episodul din 8 martie, când micuța Rebeca Rizea a uimit publicul și jurații prin interpretarea melodică a celebrei piese „Tu n-ai avut curaj” a regretatei Mădălina Manole. Momentul a fost marcat de lacrimi și de o încărcătură emoțională profundă, atât pentru cei din sală, cât și pentru cei din fața micului ecran.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a reacționat imediat la interpretarea uluitoare a micuței Rebeca și la decizia juraților din emisiune. Într-un mesaj adresat acestora, el și-a exprimat dezamăgirea profundă față de faptul că micuței nu i s-a acordat un Golden Buzz, care ar fi însemnat un loc direct în semifinalele concursului. Rebeca, care este considerată o adevărată dublură a Mădălinei, a impresionat prin similitudinea uluitoare dintre timbrul său vocal și cel al celebrei artiste, stârnind un val de nostalgie și emoție în rândul publicului.

Citește și:

„Sărbătorile Pascale se termină trist pentru mine! Era prea frumos! Am aflat cu puțin timp în urmă că micuța Mădălina, Rebeca, nu a fost selectată pentru semifinale!

A primit 4 de > în ediția RAT când a cântat, deși toată România a spus că merita Golden Buzz direct în semifinale sau finală!

Au fost mulți care au primit 3 și 4 de >de la jurați și au avut o mică șansă să fie aleși de ei pentru semifinale. Fetița, însă, am aflat că nu a mai fost aleasă! Eu am aflat că fetița nu se află printre cei aleși în semifinală de la mama ei și de la o prietenă care a sunat un prieten din ProTV și care i-a confirmat că Rebeca nu este aleasă! Dacă ar fi fost un adult care ar fi interpretat o piesă de-a Mădălinei nu m-ar fi durut atât de mult, dar să-i tai aripile unei fetițe de numai 8 anișori, e trist!

Citește și:

Asta denotă cât de mult au iubit-o colegii ei pe Mădălina! Și mă refer la Andra! Ceilalți trei jurați, niște oameni de carton”, a declarat Marian Manole pentru Click.

Reacția juraților de la „Românii au Talent” a fost una de uimire și emoție profundă în fața interpretării remarcabile a micuței Rebeca. Ei au fost captivați imediat de asemănarea izbitoare dintre timbrul vocal al copilei și al Mădălinei Manole, legendara artistă. Cu toate acestea, decizia lor de a nu acorda micuței un Golden Buzz a stârnit controverse.

„Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletul nostru”, a spus Andra.

Andi Moisescu a adăugat: „Ai o voce și un timbru… deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine… să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.