Setari Cookie-uri

Advertorial Care este tratamentul cel mai bun, pentru tenul gras și predispus la acnee?

O rutină periodică și cu atenție mare reprezintă cheia unui ten perfect. Dacă te confunți cu un ten gras, află că doar un specialist îți poate oferi calea pentru a normaliza, în mod specific, cele trei cauze principale care favorizează apariția impurităților pe piele: hiperseboree, hipercheratoza si susceptibilitate la infectii

Tratamentul clear balance, adică o curățare în profunzime și tratare a problemelor tenului, are beneficii majore în a arăta perfect.
Specialistul în dermato-cosmetică, Alina Șchiopescu, îți spune cât și ce beneficii poți avea dacă alegi să îți îngrijești tenul periodic.
• Curățare Profundă a Pielii: Se realizează o curățare profundă a pielii, eliminând excesul de sebum, celulele moarte ale pielii și impuritățile care pot provoca acneea. Acest proces ajută la desfundarea porilor și la prevenirea formării de noi coșuri.

• Reducerea Inflamației: Tratamentul are capacitatea de a reduce inflamația și roșeața asociate acneei. Acest lucru ajută la ameliorarea aspectului acneei existente și la prevenirea răspândirii acesteia.

• Normalizarea Producției de Sebum: Persoanele cu acnee au, adesea, o producție excesivă de sebum (ulei natural al pielii). Însă, efectuând tratamentul periodic, se reglează producția de sebum și, astfel, prevenirea formarea de noi coșuri și puncte negre.

• Îmbunătățirea Texturii Pielii: Acest tratament poate contribui la îmbunătățirea texturii pielii, făcând-o mai netedă și mai uniformă. De asemenea, poate estompa cicatricile și petele post-acneeice.

• Personalizare: poate fi adaptat nevoilor individuale ale pielii și poate fi personalizat pentru a aborda probleme specifice, cum ar fi acneea rozacee sau acneea hormonală.

• Fără efecte secundare majore: În general, tratamentul este bine tolerat și are efecte secundare minime. Cu toate acestea, este important să discutați cu un specialist în dermatologie sau cu un terapeut de înfrumusețare, pentru a determina dacă acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră și a primi recomandări personalizate.

"Tratamentul pentru tenul gras, predispus acneei, poate fi o opțiune eficientă pentru cei care doresc să amelioreze acneea și să obțină o piele mai sănătoasă și mai frumoasă. Este important să îl folosiți în cadrul unei rutine de îngrijire a pielii și să respectați recomandările specialiștilor pentru a obține cele mai bune rezultate.", spune Alina Șchiopescu, dermato-cosmetician.


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.