Setari Cookie-uri

Dieta sanatoasa zilnica: ce mananca frantuzoaicele ca sa fie in forma

Dieta sanatoasa zilnica nu este un mit. Si cand spunem sanatoasa ne gandim la sanatatea fizica, dar si cea emotionala. Printre cele mai satisfacatoare diete alimentare o putem aminti pe cea franceza. Asa ca am cautat ce mananca o frantuzoaica si am gasit secretele.

Nu de putine ori femeile frantuzoaice sunt intrebate cum de reusesc sa-si pastreze silueta cand bucataria franceza pune accent pe croissante, macarons, baghete, patiserie cu unt, ratatouille, vin rosu si alte preparate bogate in calorii. Secretul cel mare? Francezii nu consuma mancare made in France! Doar la ocazii speciale sau in weekenduri.

Secretul pentru o dieta sanatoasa zilnica este, spun frantuzoiacele, sa pregatesti singura felurile de mancare acelea nu tocmai sanatoase.

Dieta sanatoasa zilnica a unei frantuzoaice presupune mese light si echilibrate

Micul-dejun parizian – la ora 7:00

Francezii nu mananca lucruri sarate dimineata. De cele mai multe ori, dieta sanatoasa zilnica incepe cu un mic-dejun dulce, de tip desert. O frantuzoiaca isi incepe ziua cu apa calduta cu zeama de lamaie. Si apoi serveste un porridge cu lapte integral, scortisoara, nuci proaspete, fructe de sezon.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: futuristman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.