Setari Cookie-uri

Eva Mendes

Eva Mendes a sosit in Venetia pentru a-si promova filmul, un remake al originalului Bad Lieutenant, inscris in cadrul comeptitiei din Lido. De la ceremonia de deschidere din 2 septembrie incoace, latin-americanca defileaza pe tarmurile Italiei in niste tinute ravasitoare, pe care curbele ei ultra-feminine le scot in evidenta intr-un mare fel! De la rochii (inca) verane ca cea bleumarin cu picatele albe, asortata cu poseta, cureaua si ceasul egalmente imaculate, pana la cea de seara ilustrata aici, Eva are grija sa impresioneze criticii europeni de moda in acelasi timp distingandu-se ca numar de aparitii laudate prin mai toate revistele glossy ale lumii.

Eva Mendes a sosit in Venetia pentru a-si promova filmul, un remake al originalului “Bad Lieutenant”, inscris in cadrul comeptitiei din Lido. De la ceremonia de deschidere din 2 septembrie incoace, latin-americanca defileaza pe tarmurile Italiei in niste tinute ravasitoare, pe care curbele ei ultra-feminine le scot in evidenta intr-un mare fel! De la rochii (inca) verane ca cea bleumarin cu picatele albe, asortata cu poseta, cureaua si ceasul egalmente imaculate, pana la cea de seara ilustrata aici, Eva are grija sa impresioneze criticii europeni de moda – in acelasi timp distingandu-se ca numar de aparitii laudate prin mai toate revistele glossy ale lumii.

Pe 4 septembrie, Eva aparea pe covorul rosu desfasurat in fata salii Grande din somptuoasa Venetie, unde avea sa aiba loc premiera filmului “Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans”, luat in considerare de juriul celei de-a 66-a editii a festivalului european. Rochia ei de gala neagra, decupata si franjurata fara a cadea in penibil à la Rose McGowan, e marca Armani Prive si ii imbratiseaza strans silueta in timp ce funda aplicata la nivelul coapsei ii completeaza sic si cuminte decolteul obraznicut.

Eva Mendes, nascuta in Miami dar crescuta in Los Angeles in spiritul unei familii de sorginte cubanezo-americana, este tipul femeii latine caliente. Apare mai mereu in topuri alcatuite prin revistele de barbati, gen FHM, gratie formelor ei voluptoase – de care se declara, pe buna dreptate, multumita: “Cea mai buna trasatura a mea sunt soldurile largi”, spune ea. “Am niste solduri misto, facute pentru maternitate, si sunt foarte mandra de ele. Cand eram mai tanara, credeam ca sunt prea mari. Vroiam sa fiu mai slaba. Dar acum mi le ador intru totul”.

Insa actrita de 35 de ani aduce rolurilor sale, fie ele de factura comica sau dramatica, mai mult decat doar o silueta care da bine pe marele ecran: fosta studenta la Universitatea Northridge din California, la specializarea marketing, Eva stie zicala ca cel mai sexi organ este, desigur, creierul. Printre preocuparile ei meritorii se numara o carte educativa pentru copii si pe limba lor, ca si un “tur la datorie” ca voce a campaniei Revlon anti-cancer de san. Eva nu are doar preocupari umanitare, ci si vegetariene – si-a luat angajamentul de a lupta impotriva blanurilor foarte in serios, dezbracandu-se pentru campania “I’d Rather Go Naked Than Wear Fur”, initiata de PETA!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.