Femeile s-au dat in vant, pe vant si viscol, dupa petrecerea Redd's

Femeile s-au dat in vant, pe vant si viscol, dupa petrecerea Redd's
Kudika
11 Martie 2010

Duminca seara, ca sa incheiem apoteotic Redd’s Fest Week, am dat un premiu, mai tineti minte? Ei bine, castigatoarea, , sigur nu a uitat ca noi si berea Redd’s i-am oferit o Zi a Femeii in ritm de rock alaturi de cele mai bune prietene si doua trupe, acrobati si un fashion show pe post de entertainment. Luni am fost si eu la marele party din Clubul Kazeboo din Dimitrie Pompei 6, petrecerea care concluziona intr-un mare fel o saptamana a distractiilor targetate pe un segment multiubit al populatiei: noi, femeile.

Iata, deci, cum s-a incins un eveniment de avengura intr-o noapte viscolinda – si, ca tot veni vorba, sa amintim pe calea asta ca daca Baba ti-a cazut in ziua geroasa de 8, esti perfect indreptatita sa te dezici repejor de-asemenea credinte populare si sa scapi astfel de “blestemul” unui an urat ca Baba! Vorbesc din experienta.

Realizat de Ioanina

Distractia promisa de Redd’s nu s-a lasat mult asteptata, si s-a concretizat intr-o prima faza cu un concert al baietilor de la Kumm. Catalin, solistul, ca si chitaristul Eugen Nutescu, s-au ambalat exact cat trebuia ca sa ii coopteze si pe cativa dintre fanii trupei Vama, care aveau sa concerteze in finalul programului, ca headlineri. Desi mai indie, adica mai “mici” ca vizibilitate decat Vamaiotii lui Chirila, Kumm mi-au lasat o impresie pozitiva, poate mai degraba decat formatia veterana – pentru ca directia pe care tinerii clujeni si bucuresteni poarta rock-ul romanesc al noilor generatii suna original, melodic, pulsand de energie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri