Setari Cookie-uri

Cum te imbraci cand esti insarcinata: din tinutele vedetelor gravide

Tocmai ai aflat ca vei fi mamica? Nu e nevoie sa te imbraci doar cu rochii de gravide. De altfel, majoritatea vedetelor ce asteapta un copil au ales tinute sexy si in tendintele pentru primavara-vara 2017.

Draga viitoare mami, stim ca esti ocupata, si ca toate se intampla prea repede, asa ca, sa nu mai lungim vorba, iata cum sa te imbraci cand esti insarcinata. Ai lectii de stil de la Serena Williams, Ciara, Beyonce si multe alte viitoare mamici celebre:

Rochia retro - Amanda Seyfried

Incepem cu o varianta clasica. O varianta mai cuminte. Si cu cat e mai cuminte, cu atat mi se pare mai sexy! Si cred ca Amanda Seyfried stie asta!

Rochia retro pentru gravidute, talia ridicata sub bust, de stil Empire, broderia de tip macrame, croiala de rochie tip camasa, manecile bufante, pana si culoarea violet, fac din acest gen de rochie o varianta chic cand este insarcinata.

#TheLastWord with @annjewellee

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Salopeta pentru gravide - Rosie Huntington-Whiteley

Daca nu mai stii cum sa te imbraci cand esti insarcinata, iti propunem o tinuta smart-casual versatila gasita la Rosie Huntington Whiteley.

Citește și:

O salopeta lunga, fluida, purtata cu un top navy, o geanta de mana si o palarie de inspiratie androgina. Asa e ca rochiile de gravide mai pot astepta?

Feeling Spring today in my Hazelle Jumpsuit by @Paige! ??????

A post shared by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Tinuta office chic pentru femei insarcinate - Serena Williams

Si femeile gravide vor sa fie sexy. Si viitoarele mamici se intreaba “Eu cu ce ma mai imbrac azi?”. Asa ca, daca esti insarcinata si nu stii cum te imbraci inainte de o zi la birou, inspira-te de la Serena Williams.

O fusta conica midi, o bluza lejera, casual, pantofi cu toc stiletto si un sacou ladylike, cu maneca scurta, amintind de taiorul lui Chanel. Iata o varianta chic de purtat la job cand esti insarcinata.

About date night..

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Citește și:

Rochia sexy mulata perfecta pentru gravide – Ciara

Te pregatesti de o petrecere? Esti inviata la un eveniment? Sau la un cocktail dupa job? Sigur, vei alege sa bei un cocktail fara alcool, dar asta nu inseamna ca uiti sa fii sexy!

Afla de la Ciara cum sa te imbraci cand esti insarcinata si vrei sa captezi atentia! O rochie midi mulata, cu slit adanc pe coapse, cizme lungi cu tocul inalt, palarie si ochelari de soare. WOW!

A post shared by Ciara (@ciara) on

Rochia Boho maxi lejera pe burtica - Nikki Reed

Tocmai ce s-a aflat ca Ian Somerhalder si Nikki Reed asteapta primul lor copil. Asa ca nu puteam pierde ocazia de a vedea ce tinuta poarta Nikki Reed cand este insarcinata.

Actrita e cunoscuta pentru stilul ei Boho, relaxat, cu tenta sporty, si mai ales cunoscuta pentru faptul ca iubeste natura. Daca te regasesti in stilul ei, iata cum te imbraci cand esti insarcinata: cu o rochie larga, tip tunica si sandale flats!

Citește și:

Tinuta androgina cu sacou – Beyonce

Sigur ca la Beyonce am gasit cea mai cool tinuta de viitoare mamici. Un outfit de inspiratie androgina, feminizat cu un sacou cu imprimeu floral, bijuterii opulente si un rucsac dintr-o textura lucioasa.

Dupa parerea mea, daca vrei sa stii cum te imbraci cand esti insarcinata, trebuie sa urmaresti alegerile vestimentare ale cantaretei! Care poarta tocuri si este impecabil machiata! Hot mamma!

Citește și:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Eu nu sunt insarcinata, dar am bagat bine la cap faptul ca vedetele nu aleg hainele acelea clasice de gravide. Starurile de la Hollywood se imbraca trendy si atunci cand sunt insarcinate. Si demonstreaza ca moda si stilul, atentia pentru propria persoana nu dispare cand apare in familie si un bebe! O lectie pe care o pastrez pentru cand va veni momentul!

Haine pentru gravide, in stil modern, precum si lenjerie intima, gasesti si la Mama Boutique.

Sursa foto – instagram, facebook official page Beyonce

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.