Setari Cookie-uri

Fii in ton cu toamna! Alege haine in culorile de sezon!

Haine de toamna in culorile de sezon inseamna haine in nuantele frunzelor cazute: maronii, roscat, galben mustar, ruginiu, galben verzui.

Despre culorile in tendinte de toamna am mai vorbit, insa astazi am revenit asupra subiectului si l-am detaliat mai mult. Desi toamna inseamna vant, ploaie si temperaturi scazute, asta nu inseamna si ca trebuie sa renunti sa mai porti rochia mulata care atat de bine te pune in valoare, singura fusta din dulap sau bluze cu maneci scurte.

Asa ca in prezentarea mea se regasesc piese vestimentare in culori de toamna ce pot fi introduse in orice tinuta, indiferent de temperaturile din termometre.

Fusta scurta cu franjuri

Nu port niciodata fusta in sezonul rece, decat daca apare in program un eveniment care-mi impune tinuta eleganta, mai exact o nunta. In rest, ma multumesc cu privitul.

Le zambesc fetelor cu care ma intersectez pe strada si poarta fusta cu pulover, un trenci pe deasupra, dresuri groase si ghetute in picioare. Daca mai au si palarii, sunt deja preferatele mele.

Citește și:

Spun asta pentru ca asa arata in viziunea mea outfit-ul ideal de toamna, iar in ce ceea ce priveste fusta cu franjuri din imaginea alaturata, combinata cu camasa si botine alcatuieste o tinuta moderna pe care elevele de liceu si studentele o vor indragi.

Fusta cu franjuri

Vezi mai multe fuste de toamna

Pantaloni skinny portocalii

Oricat de mult v-as indemna sa purtati fuste si rochii, sunt constienta ca toamna este sezonul pantalonilor, mai ales ca eu astept o vara intreaga ca sa ma imbrac in blugi fara sa mai fiu privita ciudat. Combina pantalonii skinny portocalii cu o camasa animal print si sacou in tonuri maronii, iar in picioare ai de ales intre pantofii oxford sau pantofii derby.

Obtii o tinuta ideala pentru la locul de munca.

Pantaloni skinny

Alege alta pereche de pantaloni

Pulover pufos de toamna

Toamna asta rasfata-te in pulovere pufoase si calduroase, confectionate din materiale fine, placute la atingere. Poarta-le in combinatii elegante, cu fuste, pantaloni evazati si pantaloni la dunga, si in combinatii lejere, cu blugi, pantaloni sport, salopete.

Citește și:

Cand vine vorba de incaltaminte, ghetele, botinele si cizmele sunt cele mai in masura sa completeze un outfit care are in componenta puloverul pufos.

Pulover de toamna cu guler

Pulovere calduroase de toamna

Bluza cu maneci scurte oranj

Toamna a fost generoasa cu noi pana azi si speram sa mai urmeze si alte zile cu temperaturi care sa ne permita sa pornim la drum doar cu o bluza cu maneci scurte si o jacheta subtire pe deasupra.

Pentru ca ar fi si pacat sa nu ne bucuram de aceasta bluza oranj cu imprimeu pe maneci.

Bluza cu maneci scurte

Vezi si alte bluze de sezon

Palton de toamna galben

Am stabilit ca toamna asta sa fie o toamna plina de culori, culori pe care le lasam la vedere, nu le mai ascundem sub un palton negru. Ce ai spune daca ti-ai achizitiona acum un palton in nuante calde de toamna?

Stiai ca parul tau o sa fie mai stralucitor si chipul mai luminos odata ce ai pus pe tine un palton de toamna galben?

Citește și:

Palton subtire de toamna

Alege paltonul potrivit


Tie cum ti-ar placea sa te imbraci toamna asta? Se regasesc in dulap hainele care sa iti asigure outfit-urile dupa care tanjesti? Sper ca da, altfel ar trebui sa te cam grabesti caci timpul trece repede.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Zoom Team

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.