Setari Cookie-uri

Primele imagini: Kim Kardashian este insarcinata cu al doilea copil

Kim Kardashian si Kanye West asteapta al doilea copil.

Vedeta TV Kim Kardashian si rapperul Kanye West vor deveni parinti din nou, a confirmat starleta americana intr-un clip promotional pentru reality-show-ul "Keeping Up with the Kardashians", informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

"Am primit rezultatele analizelor de sange si sunt insarcinata!", ii spune Kim Kardashian, in varsta de 34 de ani, surorii sale Khloe, in acest clip promotional, difuzat duminica.

Luna aceasta, Kardashian a vorbit pentru televiziunea E! News despre eforturile sale si ale sotului ei de a avea un al doilea copil.

"Incercam. Incercam zilnic. Nu poti incerca mai mult decat o facem noi", a spus Kardashian. "Devine obositor. (West) spune mereu: 'Sa incerci sa faci al doilea copil nu este la fel de amuzant ca incercarea de a avea primul copil'", a mai spus Kim Kardashian.

Citește și:

Kardashian si Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014, la Florenta.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista a reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.