Setari Cookie-uri

Foto: Primele imagini cu Mihaela Radulescu in costum de baie. Cum arata vedeta?

Primele fotografii de anul acesta cu Mihaela Radulescu in costum de baie.

Mihaela Radulescu trece probabil prin cea mai aventuriera perioada a vietii sale. Vedeta calatoreste non stop alaturi de iubitul sau, austriacul Felix Baumgartner, se bucura de vara si de iubire. Aceasta este foarte activa pe pagina oficiala de Facebook, unde posteaza numeroase imagini cu locurile pe care le viziteaza.

Recent, jurata Romanii au Talent a pus pe reteaua de socializare mai multe imagini cu ea in costum de baie; Mihaela se lauda cu un corp incredibil, bine lucrat si tonifiat.

Pentru aceasta "sedinta foto", vedeta a ales un costum deux pieces, accesorizat corespunzator cu bratarile ei obisnuite, palarie si ochelari de soare.

Recent, Mihaela a intrat intr-un scandal urat cu presa austriaca dupa ce un jurnalist a numit-o "baba". Vedeta a tinut mortis sa le trimita o scrisoare oficiala in limba engleza in care sa le spuna cat de importanta este ea. Insa mare greseala! Toti au inceput sa rada de ea din cauza ca materialul era scris intr-o "engleza de balta".

Citește și:

Raspunsul ei?

"In timp ce unii de pe aici fac analiza pe text (in tara cu o asa scazuta rata de luat bac-ul?! :)))), eu calatoresc enorm. Ba cu treaba, ba ...cu dor sau chef de aer proaspat, de vazut locuri noi, evenimente exceptionale.... Vorbesc vreo 6 limbi, unele mai bine, altele suficient de amuzant pentru localnici cu mintea intreaga.... Nu exista loc in care sa merg si sa nu invat cateva expresii utile intr-o limba noua, nu exista calatorie catre o noua destinatie fara un mic ghid de expresii uzuale in limba respectiva. Pentru ca despre asta e vorba, doctilor - invatam limbi straine ca sa comunicam, ca sa ne facem viata mai usoara, nu ca sa ne dam doctoratul cu ele - exceptie fac, desigur, cei care opereaza cu o limba straina in profesia lor, dar, eu, ce sa vezi, n-am nevoie decat sa comunic...for fun. Engleza, franceza, italiana, spaniola, germana ...cat sa inteleg pe ce lume sunt:), ebraica...pentru ca am avut norocul sa vizitez des acea tara si cate un strop de poloneza, suedeza, portugheza...... Ma distrez copios vorbindu-le si ma bucur ca, daca am de comunicat ceva in engleza sau franceza, pot scrie suficient de bine cat sa se inteleaga ideea. Va place sau nu, pentru stradania unora de a-mi gasi nod in papura la orice.... I don't give a shit.

Citește și:


Mi-am adus aminte de o reclama la o scoala de invatat limbi straine - un hot intra intr-o casa, noaptea si, exact cand se pregatea sa opereze, se aude un latrat gros, ca de caine fioros - era, de fapt, o pisica dragalasa, care invatase...esentialul. Nu ma astept sa intelegeti chiar toti ideea - si ma refer strict la cei indobitociti de atata vanatoare de greseli ale altora - , dar simt nevoia sa va mangai pe crestetele incordate si sa va urez ....get a life, guys.


P.S. - chiar ieri, in Monaco, am vazut un camion cu numar de Romania si pe soferul care incerca sa se inteleaga cu cineva, in romana si prin semne:). M-am oprit sa-l ajut, fac asta oriunde si oricand, chiar si in aeroport, cand vad romani chinuindu-se sa explice functionarilor ca n-au bani de platit suplimentul de bagaj sau cand au orice problema. Si stiti ce bine e sa-ti gasesti vorbele in ...ce limba e nevoie, fara sa-ti bati capul daca ai facut corect acordul ?:))) Stiti ce satisfactie imensa ai cand inveti limbi straine de capul tau si vorbesti, scrii, citesti , comunici, fara sa te sinchisesti de cretini care te vor perfect, doar pentru ca tot ce stiu ei mai bine ca tine...e o regula in plus de gramatica ? Lumea asta mare si interesanta are ferestre si usi pentru toata lumea, dar unii insista sa se dea doar cu capul de ziduri, nu stiu exact de ce :)))))

Citește și:


Ups, scuze, tre' sa fug, ca pierd avionul. Well, have fun hunting or ...keep kissing my ass. Bisoux ! Bis morgen ! A domani ! Do zobaczenia ! Leitraot (asa se pronunta, ca sa nu va incurc cu literele din ebraica:))). Disfruta la vida ! Bine, mergea cu succes si un "fuck you" pentru batutii in cap, dar le-am dat deja block, asa ca nu vor mai putea sa-si ia darul :)))).


Nu va fie teama sa gresiti, oameni buni si cu mintea intreaga ! Nu va fie teama sa invatati mereu si nici sa vorbiti stalcit o limba - doar vorbind-o , doar avand curajul de a comunica va puteti face intelesi. Si jur ca sunteti de o mie de ori mai in castig facand greseli, decat aia care doar vaneaza greseli, trust me !:)
" - a scris Mihaela pe pagina oficiala de Facebook.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.