Setari Cookie-uri

Florin Pastramă este istorie pentru Brigitte! Vedeta a trecut peste durere, iar acum își trăiește din plin viața

Brigitte Sfăt se bucură din plin de viață după despărțirea de Florin Pastramă. Vedeta a trecut la următorul capitol din viața sa și le împărtășește fanilor noile sale experiențe.

Brigitte Sfăt se bucură din plin de viața de burlăciță, mai ales că are multe lucruri de făcut alături de prietenele sale. După divorțul neașteptat de Florin Pastramă, bruneta a suferit enorm și a postat mai multe mesaje pentru fostul ei soț, pe rețelele de socializare.

Se pare că separarea celor doi a survenit în urma neînțelegerilor repetate, astfel că fiecare a luat-o pe un alt drum. Chiar dacă Florin Pastramă și-a refăcut rapid viața sentimentală. Brigitte se bucură de viața de femeie singură și își face toate poftele.

O dată cu despărțirea de Florin Pastramă, Brigitte nu a renunțat la ieșirile extravagante și la viața de lux cu care era obișnuită. Astfel, vedeta a postat pe InstaStory mai multe fotografii cu ea la piscină. Bruneta s-a distrat pe cinste alături de fiica ei, Sarah, dar și cu o veche prietenă din Timișoara.

Citește și:

Briggite Sfăt a divorțat la notar

Brigitte Sfăt a divortat la notar, după 3 ani de căsnicie cu Florin Pastramă. Bruneta și fostul ei soț s-au cunoscut pe platourile de filmare de la emisiunea "Ferma", iar de atunci au format un cuplu urmărit de internauți, mai ales că au avut și propria emisiune tv.

„Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, în exclusivitate pentru Click!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.