Setari Cookie-uri

Florin Dumitrescu, surpriză pentru fanii săi! După plecarea de la Chefi la cuțite, juratul are alte noi proiecte

Ce surpriză le pregătește Florin Dumitrescu fanilor săi?

Florin Dumitrescu a pregătit o surprizănpentru fanii săi, anunțând că își va retipări cărțile sale de rețete. Chiar dacă a luat o decizie neașteptată, renunțând la emisiunea culinară care l-a consacrat, Florin Dumitrescu nu renunță la pasiunea pentru gătit.

V-am pregătit o surpriză! Mi-am dorit să retipăresc cărțile mele pe o hârtie ecologică, iar din grijă pentru mediu am folosit hârtie certificată FSC, conservând pădurile pentru un viitor mai verde", a scris Dumitrescu.

Noul proiect nu se rezumă doar la o simplă retipărire, ci include și o atenție specială pentru mediu. Florin Dumitrescu a ales să utilizeze hârtie ecologică certificată, contribuind astfel la conservarea pădurilor și la protejarea mediului înconjurător.

Citește și:

"Și, pentru că îmi doresc să gătiți cu mine în această iarnă și să ajungă cărțile mele la cât mai mulți dintre voi, v-am pregătit un pachet cu un preț special!", a adăugat bucătarul, anticipând entuziasmul fanilor săi pentru noile ediții.

Chiar dacă momentan nu mai este prezent pe micul ecran cu "Chefi la cuțite", motivul demisiei lui Florin Dumitrescu a stârnit curiozitatea și discuțiile în rândul fanilor emisiunii, Motivul despărțirii a fost comunicat printr-un comunicat de presă, precizând că cei trei jurați au refuzat să participe la filmările din octombrie 2023, conform calendarului stabilit în martie 2023. Cu doar puțin timp înainte de data programată pentru începerea filmărilor sezonului 13, cei trei au invocat starea de oboseală ca justificare, deși între filmări a existat o pauză de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.