Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani. Ce surpriză i-a făcut Corina Caciuc?

Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani, ocazie cu care Corina Caciuc i-a pregătit o surpriză specială celui alături cu care a format o familie.

Laurențiu Reghecampf a avut parte de un weekend de vis, asta pentru că antrenorul a împlinit 47 de ani, iar Corina Caciuc a avut grijă ca aniversarea sa să fie una de vis. Fostul partener al Aneimaria Prodan s-a pozat alături de cea care i-a dăruit cel de-al treilea fiu și i-a declarat iubirea sa.

Laurențiu Reghecampf se simte mai împlinit ca niciodată, iar alături de femeia care i-a dăruit încă un băiețel și-a găsit liniștea de care avea nevoie. El a publicat o fotografie de la petrecerea sa, în care se sărută pasional cu Corina Caciuc, iar alături este un tort spectaculos, special pregătit pentru ziua de naștere a lui Reghecampf. Mai mult, antrenorul i-a scris iubitei sale că o iubește nespus.

''Te iubesc, inimă!'', a scris Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare.

Citește și:

Antrenorul a sărbătorit până târziu, iar alături de el au fost prieteni apropiați și femeia alături de care vrea să își petreacă toată viața. Corina Caciuc l-a filmat pe Reghecampf în timp ce acesta îi făcea dedicații, semn că petrecerea a fost una de zile mari.

Fiul său cel mare, Luca, i-a transmis un mesaj tatălui său, prin intermediul rețelelor de socializare și i-a spus cât de mult îl iubește.

"La mulți ani, tata! Te iubesc!'', a scris fiul cel mare al antrenorului.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.