Setari Cookie-uri

Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit timp de 20 de ani! Ce spune Cristi Brancu acum, după ce a reluat legătura cu Teo

Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit timp de 20 de ani, iar recent cei doi au reluat legătura. Ce a declarat prezentatorul tv despre colega lui de breaslă?

Cristi Brancu și Teo Trandafir au avut o relație destul de tensionată în trecut, astfel că, cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani. Acum, se pare că au revenit la sentimente mai bune și au doar cuvinte de laude unul față de celălalt.

Se pare că totul a început după ce Teo a fost protagonista unui articol scris în revista VIP. Teo Trandafir a fost deranjată de cuvintele din articolul respectiv, drept pentru care întrea ea și Cristi Branco nu a mai existat niciun fel de relație.

Totuși, o întâlnire recentă i-a făcut pe cei doi să își schimbe părerea și și-au dat seama că au mai multe lucruri în comun, decât ar fi crezut. Mai mult, Cristi Brancu are doar cuvinte de laudă față de colega sa, pe care o consideră o profesionistă.

„Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri.

Citește și:

A fost o mare plăcere să colaborăm. În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!”, a declarat Cristi Brancu pentru Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.