Setari Cookie-uri

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani. Mama ei a transmis un mesaj sfâșietor

Lisa Marie Presley, fiica regretatului Elvis s-a stins din viață, la doar 54 de ani. Marți seară, ea a fost prezentă la decernarea Globurilor de Aur, alături de mama sa, Priscilla Presley.

O veste tragică din partea publicațiilor de peste ocean a zguduit lumea mondenă. Fiica regretatului Elvis Presley, Lisa Marie Presley a murit noaptea trecută, la doar 54 de ani. Ea a fost dusă de urgență la un spital din Los Angeles, după ce autoritățile au fost anunțate printr-un apel telefonic că Lisa Presley nu respiră. Ulterior, în camera de gardă a spitalului a venit mama sa, Priscilla Presley.

„Priscilla Presley și familia Presley sunt șocați și devastați de tragica moarte a iubitei lor Lisa Marie. Sunt profund recunoscători pentru sprijinul, iubirea și rugăciunile tuturor și cer să li se respecte intimitatea în această perioadă dificilă.”, a transmis un reprezentant al Priscillei Presley pentru Fox News Digital.

Fosta soție a lui Elvis Presley a făcut câteva declarații sfâșietoare despre moartea fiicei sale, pentru revista People. Ea a cerut ca presa să îi respecte intimitatea familiei și le-a mulțumim tuturor pentru rugăciuni.

Citește și:

„Cu inima distrusă vă împărtășesc vestea că frumoasa mea fiică Lisa marie ne-a lăsat. Era cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față aceste pierderi profunde. Mulțumim pentru iubire și rugăciuni. În această perioadă nu o să mai comentez pe această temă.”, a trasmis fosta soție a lui Elvis Presley.

Marți seară, la decernarea Globurilor de Aur, Lisa Marie Presley a fost prezentă alături de mama sa, Priscilla Presley, fiind martore la premierea actorului Austin Butler, care l-a interpretat pe Elvis Presley în biografia lui Baz Luhrmann a regelui rock ‘n’ roll- ului.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.