Marius Manole, urgență medicală în timp ce se afla pe scenă! LIa Bugnar a povestit momentele dramatice!

Marius Manole a trecut prin momente dramatice, după ce a suferit un șoc hipotermic pe scenă!

Marius Manole a trecut prin momente dificile, chiar în timpul unui spectacol de teateu! Actorul juca pe scena teatrului din Birmingham, atunci când a suferit un șoc hipotermic. Cu toate acestea, îndrăgitul actor și-a continuat reprezentația, iar publicul nu a bănuit nicio clipă că ceva rău se întâmplă cu el.

Lia Bugnar a povestit momentele dramatice prin care a trecut colegul său, dar și cum au reușit ceilalți actori să îl ajute pe Marius Manole pe scenă.

”Actorii străluceau pur și simplu. PÂNĂ CÂND. Până când a venit momentul de dans al lui Marius. Știam deja ce-o să fie. Auzeam deja hohotele, urletele, nebunia. Și așa a fost. Marius a luat-o razna total. Delir. DUPĂ CARE. După care eu sting lumina și Marius gol (mă rog, la limita posibilului scenic bugnarescian) se bagă în pat lângă Maria. Apoi Carmen duce totul și mai departe cu monologu’ ăla al ei.”, a scris Lia Bugnar, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Cu toate că publicul râdea, Marius Manole tremura din cauza frigului din sală, a oboselii acumulate și a faptului că nu mai mâncase de foarte multe ore.

„Dup-aia eu aprind lumina și urmă scenă aia în care Maria și Marius vorbesc în pat, scenă ușoară, pentru că tot ce au de făcut este să stea cuminți și să spună replicile mele comice. Doar că Marius tremura ca varga. Îi clănțănea barba îngrozitor și vorbele clantaninde se rostogoleau în sală sub privirile speriate ale Pisicii. Pentru că englezii ăștia cred diferit despre căldură. Ei cred că frigul de crapă pietrele e tot o varianta a căldurii. Varianta pe care ne-au oferit-o pe scenă și în culise. Se zice că în scenă nu simți boala, frigul, căldura, că îți trec toate de la adrenalină.

Citește și:

Doar că Marius era ud după dansul ăla de parcă ieșise de sub dus. Șoarecele intrase în șoc hipotermic de la frig, transpirație, foame (că vrea trup de zeu) și mai ales oboseală. Crunt e că spectatorii rădeau în continuare. Cu cât tremură Șoarecele mai tare, cu atât rădeau ei mai rău. Carmen nu mai nimerea replicile. Se uită la Marius și la fiecare cuvânt era pe punctul de a-l lua în brațe și a-l scoate de pe scenă.”, a mai povestit scenarista.

Marius Manole, șoc hipotermic

După ce a tremurat ore bune, timp în care colegii săi l-au învelit cu mai multe pături, Marius Manole și-a revenit și a ieșit din șocul hipotermic. Lia Bugnar a scris despre toate acestea pe pagina ei de Facebook, iar fanii și-au dat seama, încă o dată, cât de strânsă este legătura de prietenie dintre actriță și Marius Manole.

Citește și:
  • Numerologie: Care este calea ta in viata?
  • Top 5 zodii superstitioase
  • Tendinte in coafura primavara-vara 2011

„Marius a tremurat ore în șir după spectacol. “Șoarece, tu o să mori într-o zi pe scenă.” El clănțănind și râzând “Cre’ că.” Acum suntem în tren de la Birmingham spre Londra unde avem două spectacole unul după altul. De la 15,30 și de la 18,30. Marius se uită la mine cum scriu postarea asta. Nu mai tremură. A dormit 6 ore azi noapte și i-a trecut. “Lioara, da’ tu scrii o postare sau un român?” Primul spectacol e vândut de câteva săptămâni. La ăla de la 18,30 mai sunt vreo 20 de bilete.

Eu zic să le luați dacă sunteți prin Londra, că nu se știe ce, cum, când, cine, de ce. Marius s-a gândit el la București că ziua asta în care vom avea drumul cu trenul și două spectacole unul după altul e un pic prea ușoară, așa că a luat bilete și la un spectacol de la ora 12 să-l vedem pe Ian McKellen. “Nu știm când îl mai prindem noi pe omu’ asta, Lioara, că e bătrân. Hai să-l vedem.” Deci. Ăștia ai mei sunt tineri, da’ rămâne valabilă frază. Veniți să-i vedeți, că nu știm.”, a mai povestit Lia Bugnar.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri