Setari Cookie-uri

O mai ții minte pe Mihaela Bărluțiu din Lacrimi de iubire? Uite cum arată acum, la 17 ani după terminarea telenovelei

Mihaela Bărluțiu a plecat în America alături de soțul ei, acolo unde au o afacere profitabilă. Ea este mama de două fete și își mai dorește și un băiețel.

Mihaela Bărluțiu a debutat în telenovela Lacrimi de iubire, în anul 2005, interpretând-o pe Nicole, o adolescentă rebelă, devenit rapid iubită de public. Actrița avea doar 17 ani pe atunci, iar de la terminarea telenovelei viața ei a căpătat o întorsătură radicală.

Mihaela Bărluțiu s-a mutat în America, acolo unde locuiește și acum cu soțul ei, Valentin, și cu cele două fiice ale ei. Ea are o afacere care ăi merge foarte bine, iar printre clienții ei s-au numărat și Tom Cruise, Jennifer Lopez, dar și producătorul artistei Rihannei, anunță fanatik.ro.

Vedeta care a interpretat-o pe Nicole la Acasă Tv a vorbit despre viața de mamă, dar a menționat și că își mai dorește un copil, un băiețel.

„E foarte greu să ai o adolescentă în casă. Încerc să îi fiu prietenă și să o înțeleg în orice situație. Jasmine (Jazz, cum o numesc eu) e un copil extrem de bun. Da, aș mai avea curaj să mai fac un copil și mi-as dori un băiețel.”, a declarat ea pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

În ceea ce privește viața de antreprenor, Mihaela este foarte mulțumită. Câștigurile sunt pe măsura muncii depuse, iar ea este atentă ca totul să fie perfect pentru clienții ei. Împreună cu soțul ei, Mihaela conduce o companie cu mașini de lux, dar nu numai.

„Noi avem acum cinci divizii: Valet, Transportation, Bus-urile acelea mari, Car rental şi Apartments. Este foarte mult de muncă şi e greu să te împarţi peste tot… Eu sunt aia rea din companie. Adică sunt cea care rezolvă lucrurile atunci când se împotmolesc, când trebuie lua­tă o decizie importantă, când trebuie acceptat un contract foarte mare. Am avut chiar acum un contract de închiriere pentru 100 de maşini şi noi aveam în flota noastră doar 75, iar 25 a trebuit să le luăm din alte părţi. Şi atunci tot eu trebuie să vin cu semnătura”, a explicat Mihaela Bărluțiu pentru okmagazine.ro.

Citește și:

Deși este plecată în America de 15 ani, Mihaela nu și-a uitat locurile natale și vine des în România. Vedeta a mărturisit că avem o țară frumoasă, care ar trebui promovată mai mult. Atunci când se întoarce în București, ea se vede cu fosta ei colegă de pe platoul de filmare, Nicole, actrița care a interpretat-o pe Maia.

„Vin foarte des în România și am o părere bună. Avem o țară foarte frumoasă și ar trebui promovată la maximum.”, a mai declarat ea.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.